Monday, October 5, 2009

Hmm...kesiannya...


Aritu kan..sy naik STAR...adalah pompuan ngandung ni...sian..dari stesen Hang Tuah smpilah sy turun kt stesen Pandan Jaya..xde pun org nk bg dia duduk. Ni yg buat sy xnak pregnant kalo kena naik public transport ni. Kesian...kesian x?

22 comments:

mmg kesian...
mana gi sivik rakyat kita nie...
amvoiiiii baeeekkknya alasan tu dee heheheheheeh
 
betul la dee... kesian kan..
 
tak patut lah kan..
yg duduk tu sihat segala fizikal..boleh pulak di biar kan je wanita mgandung tu berdiri lelama...

sampai hati...huk huk hukk!!

aku sedih ni!
 
alamak akk,
siannya perempuan yg ngandung tue,
sampai x der yg nak beri perempuan tue duduk,
teruk btul
 
ayoooo ape punya orang yg duduk tu da.. sian perempuan itu.. talak otak sungguh.. grrrrr
 
manusia la ni mmg teruk....nak2 yg bro yg badan sasa2 tu leh buat bodo ajer...huhu
 
bila ko nak pregnant dee? bila?
hehe..

aku rasa lagi keji bila ada lelaki yang berhampiran di situ, tunggu yang waniter ni jugak yang bangun kasik seat dekat ibu mengandung itu........
 
emm tu lah spirit 1 malaysia ade arr kat jiw akite sbrnyer kak dee =(
 
lahai..siannye wanita tue..
xprihatin lgsg org2 yg duduk tue..huhuh
 
kak dee....ida salu nek bus rapid n monorel...
tp...kite berebot tau nk dapat seat...kadang2 penat ya rabbi...so...x smpai ati nk bg tmpt kt org len....cmne tu?
 
itu la..nampaknya org kita masih belum cukup berbudi bahasa..
kena kaji balik la..betul ke negara kita ni org2nya kaya dgn budi bahasa?

p/s: bz body ramai
 
teringt iklan adlin aman ramli... sian.. klu la kena kt kita sendiri..mahu bengkak kaki ni.. huhuhu...
 
rasp: leh ar pakai alasan tu..xnak ngandung lg..kehkehkeh...

cutemiut: mmg kesian..

jaja: semua org pun penat..tp prihatinlah sket..kita sihat..tp dia..perut dh besar tu..

wanie: sian kan..akak berdiri..mmg xleh buat apa..kalo dkt akak dh soh jantan perkasa tu bangun..

yati: otak letak kt lututlah tu..

posh: u r right!!

cok: lelaki tu..x taulah..berat teloq kot..kehkehkeh..

kf: x cukup spirit sebenarnya kf..

sueanne: kan? kan?

luvida: u belum ngandung..mmg u x tau..bila sok2 u preknen org x kasi u duduk..then u know..just imagine it's ur mom masa ngandung kan u time tu..x sian ke? penat kita pun kita masih muda..masih kuat..ni org bwk nyawa ida..

zam: true zam!

zana: a'ah kan..org pentingkan diri sendiri mmg ramai..
 
hmmm..memang sian yg pgnnt tu...x patut tul orng2 tu...
kmanalh ilangny sifat kprihatinan depa tu ye..
 
Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!
 
dee, tinie dulu ber komuter tau dari anak sulung sampai no 3...tapi alhamdulillah sepnjg tempoh tu ramai la yg berperikemanusiaan walopon hanya a few station jer...insya-Allah rakyat mesia masih ramai yg berhati mulia..peknen jer dee..hahahah
 
sian la kan pmpuan pregnan..kdg2 la ni org x peduli ponn..
 
dulu pun saya pernah kena gitu. rasa mcm nak maraaahhh jer.
 
itula..aritu adlin aman ramli buat iklan dalam LRT tu masyarakat marah sgt..tapi mmg betol pon.
 
hmm..pity lah dia kan..harap2 adalah kesedaran pada mereka2 yg alami situasi begini
 
tu ler masyarakat sekarang..buat derk je ..pada org kurang upaya, lebih tua..atau preggy women..takde rasa belaskasihan..
 
lahai..siannya
depa tak tahu ke..time2 sarat camtu rasa cam nak tercabut je lutut kaki semua..lenguh dia jgn cakapler if diri lama..dahla dalam LRT..kene tahan2 bagi taknak jatuh bagai lagi..

hmm...tak paham ngan org2 mesia yg kurang kesedaran sivik nih..

ehem kak dee..leh ke guna alasan tu smpai xtak ngandung lagik..keh keh keh keh