Tuesday, October 12, 2010

Video Rahsia..Ssssshhhhh!!

Represent few videos..yg first ni lagu dangdut..tp goyang inul x keluar sbb mengikut kata2 penari 2 org tu..dia kena cherry berry seminggu..tu pasal xde tenaga nk goyang inul.  Yg lagi sorang tu pulak berjoget dlm keadaan pedih ulu hati..kehkehkeh.  So, hasilnya tidaklah bombastic sgt.  Lagu je 100%..komitmen menari tidaklah 100% pun..hihihi.

video

Ha..yg ini pulak 60-an.  Layan je..joget tu eksesais beb..lepas tu masing2 rasa aircond x kuat dlm bilik.  Mana nak kuatnya..dah kalo berdiri menari je kejenya..hahaha.  Terimalah...Kenanganku by Jeffrydin wannabe.  Hasil dari semua ini..badan dan kaki pun sakit..kehkehkeh..amik ko nk joget sangat kan..hahaha.

video

Cukup 2 je dulu.  Esok sy up lagi satu eh.  Enjoy ye.  Eh..pada yg kutuk2 tu..alah..u jeles eh? Xpe..next time i pegi..i ajak u skali eh..kehkehkeh.

19 comments:

kan main memasing..tp ..besh bila kumpul sama kawan2 nie
 
wah siap masuk utube bagai tue..!

hebat .........
 
x dpt nk tgk kt opis...kena blocked...hikss...
 
uh...tak sanggup tgk video..ahaha(busy p[adahal)

pasti best kan...dah lama tak pi karaoke...jeles..jeles..agaga

yabang..karaoke.jom!
 
ada ke yang nak kutuk ??? tak akan ada punya sebab dia orang mesti terhibur nengok kawan2 kita ni kan kan kan
 
Amboi sakan bergoyang2an.. seronoknya tgk.. happy je kan.. :)
 
wahhh..enjoynya hidup :) tumpang happy for u!
 
malatopsss mak-mak menari..sure havoc ni..buleh bygkan enjoy bukan main rupa sorang2....
 
hahahah memang havoc...
 
kelasssss masing2...bestttnyaaaaa...havoc sgt...masing2 sporting...baguslah...
 
alahhh tak leh view la kat opis nie .. balik karang harus cuba skali lagi ;p
 
aiseyman rugi tak dpt tengok kat opis aaaaa...
tapi i nak kutuk gak leh tak, sbb baru u ajak join skali hahahahahahaha....
 
bestnyerrhappy2 ccamni.. ciklinn bilalah nak dpt cenggini lagi.. huhhuhuh

sapa kutuk?? ala dia kutuk sambil tekan play tu.. kahkah kah
 
cayalah, siap upload kt youtube tu..kenangan
 
email akak : inamail71@gmail.com -personal punya.sebab malas ganggu email kerja, nanti pening plak campur aduk.

akak balas sini.akak tak komen tadi sebab akak tak boleh nampak video tu melalui office tempat kerja.sorry ye
 
hehehe dah dapat tengok ;p very d hapeninggg ;]
 
lepas tension niiiii
 
owah... lepas gian abis nih... kikiki...
 
wah.. kemain tu.. ahhhaakkss... seronok tgk