Monday, July 29, 2013

Debor Tengah Tahun..


Deborlah sangatkan..apapun appraisal hujung tahun juga yang diambil kira.  Namun Mid Year Review adalah penting untuk saya memperbaiki segala kelemahan saya.  Saspen! Huhu..

22 comments:

ermmm...aku percaya ko seorg yg berdedikasi dee...sure okey punye tu...ape2 pun all the best key....
 
aahhhh not to worry sis...
i'm sure you'll excel wif flying colours!
tapiiii good luck jer lah :D
 
gud luck beb!
 
Good luck :)
 
Good luck.. Dee.. suspen.. yer.. mesti okey punya.. :)
 
Gud Luck sis...tak payah takut lah...selagi mmg niat kita ikhlas dlm bekerja...semua akn ok...
 
Drum roll please!!!




 
Gud luck..I duaa for the best...insyallah. .
 
Moga cemerlang!!
 
good luck! at least ada gak performance appraisal..my company keje la cam mana pun tak de appraise pun..
 
good luck kak..buat appraisal ni mmg saspen penentu kerjaya
 
2 kali setahun? Hu mak aiii... Apalah nak isi kat appraisal form tu ek? Kalau saya pening.
 
gudluck dee..buat yg terbaik..fighting.
 
gudluck kak dee =)

pasti boleh
 
ala...bos ko sayang ko kak...sure gempak lah nnt ni..hehe...

btw, gud luck my dear!!
 
insyallah dana percaya akak msti dpt bt yg terbaik... jgn riso sgt
 
Good luck kak dee. Saya baru jer submit appraisal utk mid year tadi ☺☺
 
jgn risau dee...mesti semuanya ok...saya percaya kan dee....gud luck dee
 
Good luck dee...
 
dulu keje pun sama. debar ngan appraisal. insha Allah akak dpt naik gaji byk dn bonus berkepuk2 hehe
 
gd luck moga semuanyer ok yer
 
Moga baik2 aje :D