Friday, August 2, 2013

Tak Cuti Pun...


Ye..sayalah tu yang tak amik cuti raya extra.  Cuti masa 4 hari tu jelah..jadilah kan.  Boss semua cuti..over lagi..berbelas hari.  Bos bukan Melayu..bukan Muslim.  Tapi ini jelah masanya yang dia boleh cuti pun.  Saya tak cuti sebab cuti dah sikit..tinggal 8 hari.  Kenalah simpan..October nanti nak fly jauh sket.

Pada korang yang dah start cuti minggu depan..selamat bercuti ye.  Berhati2 di jalan raya nak balik kampung tu. So, bila boss cuti..semua orang pun takde..apalagi..kita party all night long lah kat office..muahaha.

Bye semua....

18 comments:

Aina cuti tinggal 6 hari tp still gak bercuti sakan2.
 
jemput lionel ritchie tak nghehehehehehe....

ehem ehem nak fly ke mana tu *wink*
 
Waahh best laa boss tak de.. leh laa berdondang sayang yer.. tak per.. laa nanti nak jalan jauh yer.. best laa tuh.. :)
 
Bukan Main lagi..nak berparti All night Long...tak beragak-agak tuuu...hahahaha.....Flying without wing lagi on october....hebattttt....
 
Ni mesti simpan cuti nk pi oversea again kan...
 
mimi cuti tinggal 3 tp tetap cuti raya lama huhuhuh kg husben jauh kak tak berbaloi cuti sikit
 
Saya cuti seminggu, but decide to cut short cuti, so maybe isnin or selasa masuk kerja semula. tengok keadaan.

orang masih single, jadi dah tau dah raya ni mesti bosan punya.

Anyway, selamat hari raya dee. enjoy your raya. jangan main mercun!
 
nik puntinggal 8 hari.. tapi lepas tolak cuti raya extra 2 hari.. satu hari tu boss bagi free.. jadi satu hari jelah tambah.

lagipun tahun ni maybe takde g mana2.. tgh tunggu nak bersalin je ni..haha
 
ambik 1 hari je...tp mesti nnt nak balik KL Ahad lps raya tu jem teruk
 
akak cuti skit2 sbb dh plan nk cuti lama2 on oktober ok lah tu...
 
Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com
 
aku pun antara org yg tak amek langsung cuti raya tahun ni....ni lah festaim seumur hidup aku sepanjang bekerja tak amek cuti kak...dah namanya cuti tinggal sikit...huhuhu...

jom sama2 nangis.... :(
 
**selamat hari raye buat dee sekeluarga...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

hati2 pulang ke kg yeak...
 
Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya kak, MJ cuti start Rabu :)
 
.:: Sama la kita, cuti 4 hari tu je tak amik extra... Balik nogori tak??? ;) ::.
 
kak, cuti saya tinggal 10 pun tetap cuti.. hoho.. hujung thn kita mc laa :)

mekchu pun nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak dee & family..
 
Sama ler kita Dee. Tak cuti panjang pun. Simpan cuti gak, sebab awal tahun depan pun plan nak fly gak...
 
Myra cuti sebelum raya sehari, selepas raya (Isnin) sehari :)