Monday, October 21, 2013

Saya Ke Mana?



Maaflah tak jawab soalan kalian jumaat hari tu. Inilah trip yang dinanti-nantikan. First time travel jauh sikit dan ke negara 4 musim. Sekarang ni tengah musim luruh. 

Trip yang tak disangka-sangka dan tidak dirancang. Kerana trip ini jugalah saya berkorban untuk tidak mengambil cuti raya puasa dan juga raya haji. Oklah, malam ni saya bertolak dari KLIA. 

Doakan juga saya dan sahabat2 semua selamat pergi, semasa di sana dan balik semula ke sini ye. Eh..masih tak tahu ke mana ye?


Ye, saya akan ke Beijing, China. Ada antara korang dah sampai pun kan. Saya baru dapat nak jejak. Tak sabar nak panjat Great Wall of China ni. Harap2 kesihatan saya baik2 aje. Cuaca sekarang dalam 16 darjah celcius. 

Trip 5 hari 4 malam from 22 - 26 Oct 2013. Pergi group tour melalui travel agency. Ok, balik nanti saya buat review ye..insyaallah. Korang jaga diri baik2, jangan lupa doakan kami tau.  Bye.

25 comments:

bawak wet tissue untuk cebokk!!
hahhahaaaa
 
bye. have a save journey.
 
dr singa: saya bawak botol mineral kosong..hahaha..
 
pergghhh....... best tu!!!! baek2 panjat GWOF tu kak. sejuk tu...
 
happy holiday...
 
selamat bercuti dee..semoga gembira di sana..
tak sabar nak dgr dee cerita pasal trip.
 
Happy holiday kak dee. Bestnya. Nak FM ☺☺
 
Seronokkkkkknyerrrrr...
Hepi holiday sis....semoga perjalanan kamu sentiasa dilindungiNYA...selamat pergi dan selamat juga kembali ketanah air nnt...ambil gambar byk2 tau...
 
Selamat bercuti, Dee. Jangan lupa buat entri nanti, kongsi-kongsi cerita dengan readers. Have a safe journey!
 
wow bestnye dee...enjoy2 di sane yeak...amik gambar byk2 n share ngan kami2 disini....
 
bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ salah satu tempat idaman.
 
Selamat bercuti Dee...jaga diri okeh.
 
jgn lupa inhaler bagai...
have fun k....
and take care!
 
Wahhhh best nyer!!
 
wah..bestnya makan angin kat negara orang..:)
 
best
 
wahhh selamat bercuti kak dee
 
safe journey n take care...
 
selamat bercuti an kak... jaga diri n semoga selamat di sana n kembali semula kt sini...
 
waa.. bestnya..

selamat bercuti kak dee =)


kite datang2 kak dee dah fly.. bye2 (sambil lap air mata drama..hahha)
 
Alhamdulillah, korang dah selamat sampai...


jeles je tgk gambar ko kat beijing yg ko baru wassap tadi...hahaha...


bertabah la wahai hati ;)
 
Selamat bercuti..moga selamat pergi dan balik..

seronoknyaa.. ke Beijing yer.. :)
 
bessttnyaaaa...... selamat berholiday..kong xi fat chaii.. (eh..???)) hahahhahah... cikda excited lebih nih... tak sabo tunggu review..
 
Kirim ah moi sorang...? boleh?
 
Bestkan. Akhirnya kita daoat jejakkan kaki di sini. Kenangan terbaikkkk