Thursday, March 13, 2014

Double Celebration



Kami biasanya mmg tak celebrate anniversary. Tapi malam tu tetiba anak buah saya, I-Shah buat surprise belikan kek. Sampai senget kek dia bawak balik naik motor.  Sebab tu dengan berkain pelekat dan berseluar katok kami potong kek sempena ulangtahun perkahwinan yang ke 10. Sempoi tak? Hahaha. Apapun thanks I-Shah belanja kek...sedap.


Macam biasa, anak2 feeling kek tu untuk dorang. Siap nyanyi lagu happy birthday lagi..hahaha. Layankan jelah.


Hari Ahad lepas 2 Mac adalah birthday anak sulung saya Mimi yang ke 9 tahun. Pun kami buat simple2. Hanya family je. Saya bawak dia gi Midvalley makan2 apa je yang dia nak, belikan mainan yang dia nak. Alhamdulillah dia happy. Mujur permintaan dia pun berlandaskan keupayaan poket Mama dia jugak..hahaha. Balik rumah potong kek ngan kawan baik dia. Sempoi.

Doa Mama, Ayah dan Adik Fifi agar kakak Mimi terus berjaya dalam hidup..dunia dan akhirat. Ingat pesan Mama, jadilah anak yang solehah. Esok kalau Mama dgn Ayah pergi dulu, sapa nak doakan kami? Andai kakak terbaca entry ini satu hari nanti, ingat tau pesanan Mama dan Ayah ni. Jadilah anak solehah yang mendoakan kesejahteraan ibu dan bapanya...amin.

17 comments:

Happy belated anniversary and happy belated birthday to you guys!
 
happy anniversaryyy :)
 
Happy anniversary kak. Smoga kekal bahagia till jannah.
 
semoga semuanya berjaya dunia akhirat.bahagia hingga ke jannah,

sedapnya cake.lama dah x makan cake.
 
hepi anibeseri kak... hepi beday mimi...
 
happy anniversary dee

happy belated bday mimi..

sy pon lebih suka celebrate simple2 jek..
 
Happy annivesary ea
Barakallah :)
 
eppy anniversary kak, moga kekal bahagia hingga ke syurga... lain muke mimi bile potong rambut pendek gitu
 
Happy Aniversary.. moga kekal bahagia hingga ke jannah dan epy belated besday buat Mimi.. Moga menjadi anak yang solehah.. Aaaammmiinn
 
Senyummm je dapat kek ehhh...
 
happy bday mimie dan happy anniversary dee..ana hadiahkan klik2 di mr nuff kay.salam ukhwah.
 
Selamat Ulangtahun Kelahiran Dee dan hubby. Moga sejahtera dan kekal selamanya. Tak kira la pakai suar katok ker kain pelikat ker... janji rock!! Hahaha
 
happy anniversary kak dee..

=)

ada lah jugak.. nik xde sape nak celebrate kan.. nak sedap hati sendiri bake cake sendiri makan.. hahahha
 
Memang paling sempoi ni, Dee tapi takpa yang penting happy ! Happy belated birthday buat Mimi dan anniversary for both of you. Tetiba terfikir nak pakai baju tidur sexy dengan hubby pakai boxer aje untuk celebrate anniversary tahun depan. Eh, tahun depanlah tahun ni dah lepas dah !
 
mmg sempoi potong kek pakai kain pelikat je..yg penting kek sponser.hehe

buat kakak mimi,semoga jadi anak solehah..happy belated besday
 
Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)
 
happy anniversary n happy birthday mimi...