Thursday, November 13, 2008

Ziarah Selepas Raya...

Selepas pulang dr klinik, ayahnya kena gi outstation...Seremban..so kami anak beranak diangkut oleh my sbf pergi ke rumah my ex colleague...Ernie orang Tawau, bah. Still single, dah ada keta, ada rumah tp xde suami...hehehe. Rumah dia cantik kan..simple je. X amik byk gambar...terlupa. Masa makan pun lupa...teringat pun masa dh nak balik..so dpt 3 keping jelah. Camana blogger leh lupa amik gambarkan? Musykil...ni...musykil...hmmm...

Ni bahagian dapur dia yg direnovate pakai duit bonus..xpelah berhabis rumah sendiri....cantik pulak tu. Nmpk kat situ ada my fren si maya tengah sibuk membasuh pinggan setelah kitorang mentekedarah. Ernie serve kitorang dengan meehoon goreng n keropok..for brunch...so kitorang makan kenyang2 supaya x perlu mkn lunch. Hahahaha....jimat.

Ni 3 beranak yg kekenyangan....


Adik Fifi dh pandai nak godek2 harta benda org....hmmm...seronok lepak umah dia ni..tp bising sketlah bila lrt lalu. Rumah dia walau kat tkt 2 tp sebab atas bukit, rasa berangin je..nyaman je. Area Desa Petaling bestlah gak...walau ramai chinese..tp masjidnya besar dan cantik. Kat sini byk lg apartment yang kosong..harga dalam RM105,000.00 bilik 3. Nak beli bolehlah survey...roger2lah sy. Cam tukang jual rumah plak bunyinya. Ada komisyen kah? Hehehe...