Friday, December 19, 2008

Oppss..Jadi Mamarazi Lak..

Weh..minah ni bila naik je bas yg aku naik suma org pandang dia...baju dia ketat giler....

Dia pakai kebaya..cantiklah..nampak manis bertudung tp bila aku tgk bawah..apakah? Malaslah nk komen sgt..korang jelah komen.

11 comments:

hoh spesies ni biasa sgt jmpa..kt opis ni ramai gak..huwaahaha...so no komennnn...isk..perasan artis la plak...=P
 
huhuhu..x berani nak comment lebih2 coz aku pun bkn nyer baikkkkk sgt...yg pastinyar fashion mcm ni, hari2 aku jumpa dlm lrt. :D
 
nani: hihihi..no komen..cam mawi ekin je..

amy: tulahkan..sbb tu sy pun malas nk komen..
 
cekcinya... jadi seksa lak mata memandang kan
 
hikhikhik......kdg2 student pun ade kak pakai mcm ni.kalah lecturer...

but...dunia sudah berubah...bile di tegur ade je jwapan nyer...so...what to do
 
see no evil, hear no evil, talk no evil ngehehehehehe
 
takpe dee...dia nak kasik org cuci2 mata pandang dia....muahahahha
 
mommylily: tulah..x phm..

rasp: kehkehkeh..

reen: hehehe..dia rasa x rugi kot..
 
auww..sure seksi kan..haha..org zaman skrg dee..hehe
 
alamak!.. tak nak comment jugak lah.. boleh gitew?..
 
ita: seksi sekali..hihihi..

khas: tulah..kita pun xmo komen lebih2lah..