Wednesday, June 24, 2009

Sales Wei!!


Salam suma. Kita mulakan hari ini dengan Sale ye...hahaha. Ok..masa 25 & 26 tu mesti ramai yg dh gaji..so marilah serbu itu Wisma UOA. Zana!! Tgu aku tau!! Hehehe...anybody wanna join? Tp dia punya Salvadore Ferragamo tu lain mcm ejaannyer kan? X ori kot. Xpelah..janji dpt tgk yg lain. Dulu rembat mascara Clinique RM15 je. Maybe ada kot yg lain yg murah2. Tgk jelah nanti. Sy ingat nk tgk2 je..x moh shopping. Leh caya ke? Hehehe...

Siap ada lucky draw tu. Wui..adiah leh tahan. Let's go, baby!! Hahaha...enjoy!!

16 comments:

sy belom gaji...owh malangnye pekerja swasta seperti saya T_____T
 
ish bestnye dee....jename MAC ade tak...lieya tgh nak cari eyeshadow nieh.....adoiyai, cam tau2 jek nak gaji kan....mcm2 sale ade hah....gap for kids pun tgh sale kat MV tau.....hi hihihi
 
aku punya gaji 40hb tak dan kot...
 
ala....25 n 26 jer ke...nape tak wat 27 n 28 huhuhu....sedihnya
 
dee, ni lah korjenye tau, shopping, shopping, shopping, nak itut, ha ha ha
 
ha dee tak sopping!?!?!?! kahkahkahkah..ooopsss :D
 
dee,
aku ni kirim blehh???
bley laaaa
 
amboi-amboi shopping lg yer akak ^^ bagus bagus


p/s: window shopping je
 
sy xleh shopping dh...ngah nazak...simpan utk bln 7 nnti...hehe
 
yesss... harus pegi tmpt ni..
aku tggu ko le dee.. jgn lmbt nnti abis, tggl sisa2 org je . hehehe...
 
nak itut...sebelum pi kata jer x nak shopping sampai sana..hmm dah tak ingat da..(I lah tu!)
 
ciare: akak pun mlm tu bru gaji kot..huhuhu..

lieya: x taulah...nti tgk..gaps kat MV..bila turun MV kasitaulah..

kulna: 40hb...wui..dh leh report labour office tuh..

mv: dia target org opis je tu..

shibam: kalo ko dkt aku dh ajak lama dh..

rasp: nk gi ke? jumpa kt sana jom..

neeza: boleh saja..

zam: xlah kot..tgk2 je..

kojah: samalah kita..

zana: ok set..kul brapa?

a-as: samalah tu..hihihi..
 
nak ikut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan lupa sms ayu!!!!!! nak ikut! nak ikut!
 
ayu: mestilah ajak..jom!!
 
sale sna sini tp duit jek tak berapa nak sale..hiks
 
mummyaeesh: ya betul..