Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Sticky Mode ye kengkawan..sampai abis raya seminggu...blog akan bercuti raya bermula 19 - 28 September 2009. Updates terkini ada di bawah...sila scroll down bebeh!!

Ehem..ehem...oklah..nk bagi ucapan raya ni. Mula2 skali nk ucap berbanyak terima kasih pada Zamdotcom sbb tolong create E-Card utk dee ni. Comel2 kau..smpi dua2 sy tepek. X kira..ni tamak haloba hargai E-Card org buat utk kita..xpe...hehehe.

Dee sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua saudara mara, rakan sekerja, rakan2 lama dan rakan2 baru, teman2 blogger semua...sama ada yg Dee dh jumpa personally mahupun belum...even yg silent reader (ada ke?). Dee ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki sekiranya sepanjang perkenalan kita di dunia realiti atau alam maya ada Dee terkasar bahasa, terguris hati, terungkit sana sini, termakan tp x bayar, terbagi barang yg kurang regenya, tercubit sana sini, terlaser mcm Azwan Ali..Dee mohon maaf ye.

Korang2 ampunkan Dee x? Ampunkanlah ye..huhuhu. Kalo x..xde mood nk pakai baju raya 7 pasang tu nanti...hehehe. Pada meraka yg balik ke Pantai Timur tu enjoylah free tol dari pukul 12 tengah malam smpi 5 pagi eh..pada 18 Sept n 24 Sept. Confirm sy pindah ke Pantai Timur tahun depan. Pada yg last minute shopping...elakkan dari bergesel-geselan bersesak2 ye. Hati2 ngan H1N1. Dia ada di mana2. Pada yg driving..berhati2 di jalan raya. Kalo mengantuk sorongkan bantal..minum dulu kopi free kt stesen minyak ye. Pada anak2..selamat mengutip duit raya..sorok dari makpak ye..eh2 bukan..soh makpak simpan. Yg makpak jgnlah pulak guna duit tu byr tol n minyak ye. Sian anak2..hehehe. Main bunga api hati2 ye..jgn main mercun pulak tau. Kang elok2 lahir jari 10 tinggal 7..kan dh susah. Yg makan kuih raya n dodol tu jgn smpi tercekik. Yg ada penyakit cam kencing manis kurangkan minum air gas n mkn benda2 manis ye..kang x psl2 kena potong kaki.

Okeylah..kalo kasi Dee bebel smpi abis raya sebulan pun lum tentu abis. Apa2 pun dlm beraya ni..berhati2lah semua. Beringat selalu..jgn terlalu berseronok. Eh..sebenarnyakan..pesanan2 ni utk diri sendiri jugak. Akhir kata, keluarga Deekuntum mengucapkan....

"Selamat Hari Raya Aidilfitri
&
Maaf Zahir Batin"

P/S: Lupa nk ckp..nk amik2..amiklah ye..gantung kt umah masing2..nk simpan dlm gobok pun no hal punyo!!

37 comments:

satu lagi ni ko terlupa nak pesan untuk aku dan yang sewaktu dengannya, pada yang dah tembam dan gomok tu, ingat ye, jangan makan bebanyak, ha ha ha
 
xpe..mkn byk2 pun...raya setahun skali..pastu balun ar posa 6..leh kurus balik..hehehe..
 
dee ampun kan salah silap daku...
 
i amik satulah yg belu kaler tu.....

Thanx
 
selamat berhari raya dee..wlu d mana berada berhati2 selalu ok..
 
Selamat hari raya n maaf zahir batin gak kdee..
hati2 gak ye!!...
 
slmt hari raya maap zahir batin...

pstt~cantik kad raya zam buat...
 
selamat hari raya ,andai ade salah dan silap ..harap diampunkan .ye
 
jaja pon nak mohon kemaafan dari dee...andai ade la komen yg ter lazerrrrr ke, tercuit hati ke, tercalar ke..harap maaf kan la ye...

Selamat hari Raya juga utk dee sekeluarga. Berhati2 klu beraya nnt...

**aku start cuti 19/9..lambatnyerrrr
 
Dee,

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.. TQ Rin ambik yer kad raya..nie.. :)
 
owhh dee nk dtg png ye 21-23/9 nih???

km takde la kt png...semua blk kg...hmmm
 
sob sob sob ~ dgn nada sedih nie ~
ahkak pun nak mohon maap
kalo ahkak terkasar bahsa,
bertepuk tampar,
terpekik melolong,
tercuit bagai...
halal makan minum & hadiah2 tu ek...sob sob sob...

i nak amik satu kad k..makacih!
 
selamat hari raya & maaf zahir batin Dee..

Aku amik naahh kad raya ko neh..

Bile la org nak buat kad aku ni..sob..sob..
 
SAMAT RARYE KAK DEEEEEEEEEEE. Maaf zahir dan batin!!!
 
ku pohon maaf dari jauh..hee cewah.........

selamat hari raye kak Dee =p

ps:-kad raye di amik suda..bye
 
selamat hari raya aidilfitri buat dee sekeluarga.. maaf zahir batin.

kita ambil dua2 sekali ya
 
akak ^^
selamat hari raya..maaf zahir dan batin ya..

bagus gitu letak dua-dua sekali card ^^ hehe..

p/s: tak sabar nk balik kg dh nih
 
wah2 cantik kad raya dia..tima kasih ler kasik kat i ni ;-) thn ni i x sempat ler nk buat kad2 ni semua..

apapun nk ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin..dan selamat bercuti..
 
Slamat Ari Raya Dee..
 
selamat hari buat dee dan keluarga, semoga bergembira di hari lebaran..

pulang ke kg, pandu ngan hati2 yeak.....
 
Salam Dee dan keluarga.

Selamat Hari Raya ( Aidil Fitri - minal aidin wal faizin ).

Maaf Zahir dan Batin.
 
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)
 
selamat hari raya
 
selamat menyambut lebaran dee..
semoga happy masa raya nanti yer!
maaf kalau ada tergurau kasar ke.. hehe.
 
Kak dee, selamat hari raya..maaf zahir batin..
 
Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)
 
dee..
selamat hari raya jgk...
ampun maaf kalau de salah silap ye...
 
slmt hari raya dee..maaf zahir dan batin..halal makan dan minum..
 
selamat hari raya buat sis dee sekeluarga

maaf zahir dan batin!
 
samat ari raya kak...

maaf zahir batin...

muah2 =)
 
dee..selamat menyambut hari raya eh yang.. moga bergembira bersama keluarga tercinta.. maaf kalau ada salah silap.. :)
 
Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi
 
Selamat Hari raya..
maaf zahir batin...

from rose sekeluarga...
 
selamat hari raya...
maaf jengah kat sini...
 
salam aidilfitri dee ;)
 
selamat hari raya... dan selamat balik kampong..
 
selamat ari raya dee..maaf zahir batin.. weols tak amik pun kad ni tp takpe da baca and tgk and save dlm memory otak ni..tq dear!