Monday, January 31, 2011

Birthday Party Little Zulfan..

Semalam seharian sy mengunjungi birthday party.  Dari tengahari smpilah ke petang.  Eh...hujan pun x kiralahkan..sbb sudah berjanji-janjian.  X baik memungkiri janji kan.  So, inilah birthday party di sebelah petang.  Cake Ben 10 lagi.  Birthday sapa eh?

Birthday si hensem nilah..Zulfan.  Yg ke 4 tahun.  Semoga menjadi anak yg taat dan cemerlang ye Zulfan.  Amin2..

Lepas tu acara memotong cake lah kan.  Wah..happy family gitu!

Thanks to Amy Sweetdarling di atas jemputan birthday party yg sgt2 meriah.  Zulfan tu anak dialah.  Hot mama gitu.
 Anak2 pun enjoy sama.  The food, the baloon, everythinglah.

Kena pulak suami tokey caterer..pergh..food sedap2.  Ada laksa, nasi daging, roti jala ngan kuah durian, goreng2 mcm sosej, ayam, nugget, ada rojak buah..pergh..mmg sedap2lah.  Kenyang smpi senak perut.

Ha..yg ni special..ABC.  Sila buat sendiri ye.  Tp sy x minumlah..abih hujan2..sejuk2..sy layan teh tarik dia je..sedap.

Tukang buat ABC diimport khas dari Putrajaya...hehehe.

Sapa lagi..Mummysyafie lah.

Maya & blogger jutawan pun ada...kihkihkih..jangan marah haa..blogger ratusan bergurau je.  Eh..tapi kalo dah ramai sgt cakap, kot masin mulut sapa tau kan...amin2.

Sebab anak sy Mimi pun tanya, Mama..auntie baju kuning tu nama dia Juta eh?  Hahaha..gelak x hengatlah we oll.  Smpi rumah pun dia ckp..mama kena jadi macam Auntie Juta tu..mesti duit dia pun juta2..hahaha.  Oklah Mimi..juta rupiah boleh tak? Kahkahkah.  Eh..baru sy perasan..Red, ko pakai baju kaler team Selangorlah..dahlah Selangor kalah bola..hihihi..eh, lupalah..yg penting..Auntie Juta you!  Kelassss..gelaran anak dee bg tuh tau.  Don't play2!  Apapun, thx to Amy Sweetdarling for the invitation and to handsome boy, Zulfan dear, Happy Birthday to you from Auntie Dee & Family.  Muaaaaahhh!!  To all KL, Putrajaya & Labuan folks, Happy Celebrating Wilayah Day tomorrow!

20 comments:

jauh tu import pembuat cendol dari putrajaya hehehe.. anyway happy bufday zulfan...

p/s: dee.. happy holiday eh dear..
 
Dee....
many thanks sudi datang walaupun dalam hujan... happy dgr anak2 pun enjoy dengan belon2 tu erk... clown tak bertauliah jer tu.. kekekkee
 
xdapat nak pegi..hmm hapie besday zulfan..next year la untie pegi nyek..
 
hepy birthday zulfan..kelassss birthday zulfan jutawan dtg...meriah ngan kwn2 blogger skali...
 
wah bestnye mkn2 jumpe blogger lain dee.....besdei bash lagi tu...anak kite la asonokkan ...dpt mkn kek, goodies bag lagi.....seronok dieorg......
 
wOOO syOnyaaa sis...u Jmpak ngan TOP blogger...unti Juta comeL laa.... ehheheheheh
 
ouh bestnye besday party..huhu xdpt jemputan pn..ekkek:D
 
sampai jugak kamu kesana ....
aku dok umah je la .. coz laki aku kerja takde transport :(
 
bestnya birthday party
 
hehe.. auntie juta peginya kan..
nice to meet u dee :)
 
pasai beliau tak jemput pakcik.... huhuhuhu

enjoy sungguh.... mak budak yang lebih... huhuhu
 
Terima kasih Dee memeriahkan majlis yee..!
 
momok nya aiii...hahahah...

jangan main taw, tauke abc ni terror buat buat abc, sampai basah kak red kena tempias ais tu
 
alahaiiiii
tak dpt nak join korang kat sana..
maklumlah tak sihat...
huhuhu
 
memang meriah birthday party tu.lapar pulak, dah lama tak makan kat jemputan orang ni.macam-macam adakan.
 
meriah nampak nya tu...
 
Happy Birthday Zulfan..meriah siap ada ABC tu
 
owh ade kak nor!..wah juta2 pun ade la..meriahhh
 
wowwww wang besar wang besar...aekekkeke happy birthday lahhh ;)