Wednesday, June 29, 2011

Neena Anuar GIVEAWAY "Autumn in Melbourne"

Dari sehari ke sehari nak join GIVEAWAY yang super best ni tapi biasalah kekangan masa kan.  So, sekarang baru free..mohlah join Neena Anuar GIVEAWAY "Autumn in Melbourne" ni.  Ada 2 kategori, satu A dan satu B.  Untuk orang yang malas macam Dee ni...join kategori B sudah...hehehe.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Contest nie terbuka kepada anda semua yg mempunyai blog... kalau takde blog.. sila create satu! :D ~ DONE

2. Tiada paksaan utk menjadi follower blog I'm Yourss nie... kalau rasa nak follow silakann.. kalau tak nak pun takpe as long as on any updates about this contest you all are fully aware about it yea.. :) ~ DONE

3. Create 1 entry khas mengenai contest ini dengan tajuk NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"! ~ DONE

4. Copy dan letakkan banner contest ini didalam entry & juga dibahagian sidebar blog anda.. dan sila pastikan ianyer di LINK kan ke blog I'm Yourss nie... ~ DONE

5. Ade 5 hadiah yg bakal dimenangi... yerr.. LIMAAAAA!!! disebabkan percutian aku di Melbourne baru2 nie merupakan percutian aku yg terakhir i.e. yg ke-5 bersempena my 5th Wedding Anniversary last year.. so dengan ini aku bermurah hati nak kasik 5 hadiah kepada anda semua... so segala-galanya adelah LIMA! baru gorjes! :p


6.  Terbahagi kepada 2 kategori iaitu A dan B.  Sila klik SINI utk keterangan lanjut. ~ Dee pilih B.

7. Then kalau korang dah complete kan semua syarat2 diatas... sila tinggalkan LINK entry contest anda tu di sini.. NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne" ni yer...supaya senang si Neena Gorjes Gonjeng nak gi check korang punyer penyertaan... ~ DONE

8. Sila TAG kan 5 orang rakan anda dan pastikan dia tahu yg dia telah pun di TAG oleh anda... kot2 ade yg tertejah blog nie.. ternampak contest nie.. and ade hati nak joint walaupun tak kene tag... takpe.. di persilakan dan jgn malu2 utk joint yer! :)

Tag:  Sis Rasp, Sis Amy Sweetdarling, Sis Purple, Sis CT Elly dan Sis Zue Annaleeya (kalau dah buat, xpe ye...yang lain2 tu kalau sempat buatlah ye).

9. Tarikh TUTUP Contest pada 30th June 2011 pada tepat jam 11.59PM...

Hopefully ada rezeki..good luck to all contestants!  Eh..kalau tak join pun takpe..u oll boleh je menepek di blog Neena...sebab gambar cantik2 dan orangnya pulak dah tentulah gojes gonjeng..hehehe.  Boleh juga tumpang travel free thru her blog..maklumlah Neena ni mmg suka travelling.  Enjoy!

11 comments:

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers
 
gdluck sis!
 
huhuhu dapat pegi melben...huhuhuhuhu

ehh ye ke?...
 
good luck dee
 
alamak mcm tak sempat jer .. insyallah :)
 
good luck sis..
 
gud luck sis...
insyaAllah kalo sempat me buat ye..
 
Romantic... huhu. follow me too. Tq (^_^)
 
gud luck sis..klu sempat nanti kompom join....
 
Thank you so much for joining my GA sis!

Good luck & all the best to you yea! ;)
 
gud lech bebehh..i masih belom ade masa lagikkk uwaaaa