Friday, November 25, 2011

Bikin Video

video

Tengah giler bikin video sekarang ni.  Yang ini my first try.  Simple je.  Lagu pun main letak je.  Siap pukul 12 malam.  Sebab start pun dah pukul 11 malam  Tapi semalam saya start pukul 9 malam, pukul 2 pagi baru siap.  Mata bengkak dan lebam mcm Panda sekarang.  Mengantuk tak hengat.  Ada Board of Directors Meeting pagi ni.  Lepas ni saya terjah  u oll eh.  Cuba upload video kedua tapi masih tak berjaya.  Nanti saya cuba lagi.  Don't forget to enjoy your weekends!

 

Dah boleh pun upload..ini video kedua saya.  Buka speaker utk lebih feel.  Sebelum tu pausekan dulu music player saya.  Enjoy friends!!

 

20 comments:

pandai ko buat dee...ajar le dee..gune software ape.....
 
kabir bhatia dok mencari u aaaa....
 
rajinnya kak dee.

pocket xpenah pulun vdo lg.
 
wahhh.. bakat terpendam.. hikhikhik..
iyra x leh view lg fb ngan blog.. x muncul2 video tuh kak... :(
 
Nanti sila la buat tuturial..saya pun dari dulu nak try buat tp tak pernah menjadi..pleaseeeeeee!! TQ
 
ok..nti sy ajar eh..tgk kat FB sy ada lagi satu video sy letak..
 
sori kak, segala mak nenek video ke apa ke, mmg diblocked kat ofis aku ni...

nnt kat umah la aku tgk...huhu...
 
walau wehhhhhh....lagu Sudirman tuuuu....:)
 
office block...nanti nak tengok kat umah mesti bes ni
 
sediakan tisu eh sebelum tgk dgn music..hahaha..
 
terharuuuuuuuuuu sangat..besttttttttttttt
 
Akk pon nak berduet terharu dgn Pepel lah...taching tgk video pertama tu..sian Amani...Video kedua tu ko buh lagu sudrman sis..syahduuu...
 
MCM BIASA LA..TAK BULEH BUKAK VIDEO..APA2 PUN PASTI SERONOK KAN DAPAT BUAT VIDEO SENDIRI.. =)
 
Video editing memang mengasyikkan...terlalut-lalut sampai lupa makan!
 
Wahh curlast.. video Dee.. :)
 
tahniah dee.. sudah bikin video.
editing tuh mmg memenatkan kan?
nway, have a good rest ya..
kesihatan perlu dijaga..
 
hi. its me again!
dee!! nasib baik dee komen kat n3 fm.. nampaknya ada kesilapan kaler di situ.. dee kaler merah ler.. dah lama dah blog dee ada kat blog list BFF.. =)

ada sorang lagi nama dee jugak.. die mmg grey.. baru jer kenal2..

hehee.. harap maklum ya!

=)
 
ai likeeeeeeeeeeeeeeeeee nyekkkkk!!!
 
TERBAIK...
 
Ceewah, Dee... Dah bergelar Pengarah sekarang ni yerk!?... Tahniah, dah satu peningkatan tu namanya... Hehe..