Friday, June 28, 2013

Report Card Day..



Salam, hari ni saya ambil cuti "AL Half Day A.M".  Maksudnya half day pagi saya cuti.  Petang nanti baru masuk office.  Nak pergi mengadap cikgu sekolah anak amik report card.  Entah camanalah ye result dorang.  Harap2 tak mengecewakanlah.  Minggu depan kita buat entry panjang2 ye.  Selamat berliburan!

18 comments:

harap2 semua ok...
 
saya dah amik smlm :)
 
Harap2 semua membanggakan. Insyallah..kalau tak usaha lagi
 
Anak Aina dah semninggu tak sekolah. Jerebu bersambung dengan demamnya pulak. Dua2 adik dan abang.
 
oooo petang ni boleh bagi tau.. macam mana kemajuan anak.. :) yeahh!!
 
moga semuanya berjalan dengan baik hendakNYA..
 
Saya dah lama amik ☺☺
 
hopefully sumer ok ye kak.. happy weekend.. :)
 
hopefully sumer ok ye kak.. happy weekend.. :)
 
Harap semuanyer ok..
 
hope cemerlang ..:)
kalau tak cemerlang, takpa...usaha lagi!!! :)

happy weekend..:P
 
Hopefully semuanya ok..usaha tangga kejayaan
 
in sha Allah...anak2 ko bijak..semua pasti ok...aku pun baru lepas amik keputusan budak2 ni tapi pelik care sekolah anak2 aku ni...letih beratur panjang ajek hah....
 
insya Allah pasti u bangga wif them....
dorang tu bijak.....
 
insyaAllah cemerlang ni..
 
insyallah mesti tak mengecewakan tuh
 
ai,
saya ida
newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com
 
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/