Tuesday, September 17, 2013

Projek..


Ye..inilah projeknya. Buat banner atas kain cotton. Projek ini sepatutnya projek anak2 pra sekolah dengan kerjasama ibu bapa. Rasanya ini bukan kerjasama dah. Ni dah macam projek Mama. Memanglah Mama boleh je lepaskan anak2 buat. Tapi nanti buruk..anak2 nangis kat sekolah...sapa nak tolong?


Buruk jugak hasil yang Mama buat ni. Takpelah Mama pun bukan pro sangat. Kat sekolah menengah Mama tak masuk pun kelas lukisan. Bosan..hahaha.  So, ok tak kawan2?  Dah submit pun before Hari Kemerdekaan hari tu. Anak mama proud tau dengan hasil ni..kata dia..cantiklah Mama lukis. Ok, hidung terus kembang kempis..hhmmppph...hmmpphh. Kahkahkah..oklah, chow!

18 comments:

Cantek dah tu. berseri.lagi, tahniah hasilnya yg berseri seri.. semangat tu yg penting.,kan kan
 
rajin mamanyer buat kreatip...
 
Cantek apa ..
kiranya mama kreatif juga
 
Rajin mama...
 
cantik... simple tp ttp ada makna... paling suke cop tgn ngn kaler bendera tuh
 
Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/
 
biasalah tu sis...
part2 art ni...
slalu yg over buat kita lah kan...
hahahahahhaa...
tapi ok per tu...
kreatip!
 
kretipnya mama nehhh
 
Memang cantik dah tu. Cikgu pun mesti was-was anak murid yang buat. Hehe
 
eh cantik ape.
takde la buruk pun.
lagi pun kita amatur je bukan pro wat menda2 camni.
clap clap clap...
 
ini pun dah cukup kretif dah ni kak dee
 
boleh menang ni!!
 
eh mane ade comot dee..kemas jek...serius aku suke tgk...

ala dee, kalo aku pun, aku tolong....ye laaa sian gak nak soh dieorg buat sendiri...takut dieorg frust bile hasil tak cantik kan...at least kalo kite join buat sekali, hasil kerja kemas la sikit....anak2 pun hepi kan...
 
Biasalah projek anak2 jadi projek mak sorang. Akak pun mcm ni gak. Terover2 membantu anak konon akhirnya jadi projek mak sorang.
 
serius lawa dee buat..bangga jadi anak2 dee :)
 
Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/
 
Cantik gak..hasil dari tangan Dee tuh.. :)
 
tulisan Malaysia tenggelam.