Friday, December 27, 2013

Blessing in Disguise..


Hmm..my best friend dapat offer kerja di Bumi Kenyalang. Sedih, gembira, suka, duka..semua bercampur aduk ;(


Takpelah kan, Malaysia Timur je..masih boleh pergi ziarah. Lebih dekat dengan keluarga dia. Dan of course dengan gaji yang lebih bagus, syarikat yang lebih stabil. 


Inilah "Blessing in Disguise" atau "Ada Hikmah di Sebalik Kejadian". Alhamdulillah..di Jumaat terakhir tahun 2013 Allah SWT memberi perkhabaran yang terbaik buat dia. Moga terus maju dan moga segalanya dipermudahkan. Amin.

14 comments:

alolo sedihnya.. takpe ada can kita terobang ke sanakan..doakan yang terbaik untuk dia.

p/s : memang le kt r&r temerloh ada patin, tapi dah nama ngada-ngadakan..padan muka i
 
Adat dunia sis bertemu dan berpisah ni. Insya Allah, moga bertemu lagi pada masa hadapan. Bumi Kenyalang tu tak jauh mana sekarang ni kan.
 
Alhamdulillah,tahniah from side of ur friend..rezeki bertambah perlukan penghijaran juga..
 
insya Allah untun untung dpt kak dee terbang jumpe dia disana sambil bercuti kan :)
 
Alhamdulillah. Rezeki dpt duduk dekat ngan family.
 
Alhamdulillah...
 
Kalau orang tengah bersedih, bagi la ayat tu, memang akan terus tenang. well at least pada aku la aku akan tenang.
 
at least, kalau Dee jalan2 Sarawak..dah ada member ! :)
 
Sdihnya entry ni...
xpa, positive thingking...
Lepas ni ada alas an tuk jalan2 g Sarawak :)
 
kita doakan yg terbaik buatnya...
leh buat trip gi jumpa dia :D
 
Moga terus maju jaya utk kawan Dee.. lagi pun dia dpt keje dekat ngan keluarga dia kan..
 
Salam kenal dee..sya folo blog dee :)
 
betui..
mgkin ada hikmah di sebalik kejadian...
mmg sure akn rasa sedih kan..
 
ini yang terbaik utk kak tina...

semoga kak tina terus success hendaknya...


uik, lama tak update kak?