Monday, April 13, 2009

Jumpa Lina..

Ari jumaat lepas..sy gi bellamy lagi. Tp kali ni spesel sket..sy ajak blogger yg bekerja kebetulan sgt dekat ngan my office. So, kitorang gi makan ikan bakar...dgn my sbf n her office mate. Tp sy x mkn ikan bakar aritu..sy mkn asam pedas ikan pari. Mkn nasilah. Dh dpt weight unggul...so lehlah mkn nasi..tp xleh byk. Tp ni byk lah. N order air lai chee kang. My sbf mkn ikan pari bakar. Kitorang pegi dlm 6 org. Sempit2lah satu keta tu. X kisahlah..dkt je. Yg tgh menyuap tu sis nani..ofismate my sbf. Masa sy snap pic dia..dia bkn perasan pun..kihkihkih.

Kiri cekodok pisang..yg kat sebelah ni cekodok apa ye...cucur lah. Dua2 ni sy n blogger sorang ni beli. Masa nk balik tu ujan lebat giler...tu yg rasa lapar balik tu. Agaknya ujan sbb masa kitorang mkn kat situ..YM Tuanku Sultan Mizan tgh solat jumaat kat situ gak. Tuanku gerak je meninggalkan area tu..ujan pun berhenti. Alhamdulillah..leh lah kitorang pun balik.

Ni lah blogger tu...lina. Seronok jumpa lina..muda dari sy tp sy rasa dia lebih matang dari sy. Cara dia bercakap lembut je..takut gaklah kalo lina terguris hati ngan kata2 sy. Almaklumlah sy ni kasar..ckp lepas je. Apa2 pun sy enjoy lah jumpa lina. Jgn serik pulak jumpa sy ye. Ada msg dari lina utk sis Rasp..bila kita nk mkn ikan bakar kt belakang hotel Istana lak reramai....jom!!

22 comments:

lina mmg dia soft spoken...lemah lembut je kan orgnya...

niza pn dh jmpa lina...hehehee
 
Morning..
Wahh.. nampak menyelerakan cekodok cekodok tersebut!! Yummy... Lapooo la pulak!!
 
emmm..wah besyer dpt jumpe bloger lainkn..:)

psst : kf sorg pon blm ketemu..emm..:(
 
lina..mmg lemah lembut..orangnya..
kalo dee jumpa kty..kty ni kasar..ekekke..bila nak jumpaaaa..
 
eeehh bila kita nk jumpa?
 
wah ada pesanan penaja tu...
nanti2 kita jumpa2an k...tapi ntah la bila hehehehehehe
 
argh...pic makanan lagi....sedapnye...terliur... dahle lieya puase ni...ade yg nak kene cari ikan bakar time buke nie ...keh keh keh keh

bagus laa dee ni, bab2 diet mmg displin..
 
adehh...dee...nk gelak jap bc posting k.ty...neeza..wehh skit2 jer la..

tima kasih dee sbb sudi gak jumpa lina..ingat nk jadik pemalu tapi xjadik lak sbb dee ni peramah orgnya...hehhe...

bila nk mkn ikn bakar blakang istana?
 
Alamak! terliur bila bayangkan ikan bakar kat situ...mmg sedap. Selalu singgah kalau ada urusan di KL.
 
huh...baru nak diet hari ni...pagi td dah ada org blaje nasi lemak..pastu bukak blog dee ada pulak ikan bako...huhuhu tensen5x....
 
wah sedapnye dia makan
 
wah.. gi makan ikan bakar nape tak inform saya.. leh joint sekali.. lain kali beritahu yekk..
 
Okay akak, da dpt. tgguuu :)
 
neeza: tulah za..jumpa lak aku yg kepoh ni..aduhai..malu seh..

shida: ko nmpk food je ek...

kf: bila kita mau ketemuan adik kf..

kty: kita sama2 kasar..xpe..kehkehkeh..

kulna: bila2..ckp sajer..

rasp: u bz skrg ek sis!!

lieya: puasa eh lieya..lieya pun slim gak..

lina: hehehe..tomorrow ok? ni istana mana ni? hotel istana or istana negara..kahkahkah..

diana: mmg sedap..

su: napa tension2..mkn je..

finee: sedap..

diarihatiku: nti sy kasitau ek..salam kenal..

ciare: ok set..
 
apepun cekodok tetap menjadi pujaan hati...hehehee
 
dee, saya rasa macam penah jumpa lah lina ni. leh tak dee tolong tanya kan kat dier...penah ikut kursus kat tekam tahun 1999 anjuran BPR tak?

kalau silap orang minta maaf lah yer, tapi muka mmg familiar sgt
 
akk bila nk blnja lieya plk...
hiks...
soklan xleh blah....muahaha...
 
wah makan ikan bakar...bestnye....dee dah dapat berat yg idea....bgusla...:-)
 
kenapa pepagi buta ni dah tertengok makanan?.. baru berniat nak diet.. tidakkk..
 
nak jugak....semua mknn mmg nmpk shedapp.hari hujan sentiasa membuka selera..:)
 
bila ada sessi jumpa2 mesti ada sessi makan2 kan.. =)
 
weols pun seriau jerk kalu jupe dgn org yg ckp lemah gemalai ni... sbb weols ni rockkk..jap lagi ada yg terasa hati lak..