Wednesday, August 19, 2009

Makan Puas2...

Aritu sy tiba2 teringin nk mkn western. Apalagi...jom serbu Chop N Steak Kg Baru!! Ni Steak combo..ada udang sekor kt atas daging. Kenyang...burp!! Alhamdulillah...

Mesti ramai yg tahu tempat ni kan...yg ada kapal tu...hah..kt situlah.


Ni pulak makanan kak ida my best frennyer sis smlm kat Steven's Garden, Midvalley..maggi goreng sotong....tp tgk cam udang pun ada..hehehe..

Pastu dia order ni pulak...roti cheese...sedap2...

Sy lak leh bantai order breakfast meal set..tp mkn time dinner..suka hati jelah..telur 1/2 msk..sedap..slurppp!!

And nasi lemak..tp nasi lemak sy msk sendiri lg sedaplah..wakaka...puji diri sendiri..

Yang ni pulak my best fren nyer chicken chop..semua ni k ida yg byr. Tenkiu k ida!! Selamat makan2 lunch ye kengkawan!!

23 comments:

uisshhh..mkn puas2! nanti pose kempunan!
 
makan..dan makan..hik..hik..hik.. :D
 
sodapnyer sume mknn nih!!!!
 
food tu dari atas smpai bwh semua sedappp
tolongggg...
 
wuahhhh steak combo tuuu paling menawan...sedapnyeeeee

mlm ni nk goda2 org sebelah ajak g sana ah...hehe..nti bulan pose mesti pack mlm2 kan..baik pegi arini
 
emm klu pulus ade sedap arr mam mende tue kak DEE..
 
kty pun tgh malam tadi ..dating ngn along sambil makn chicken chop..
 
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
huwaaaaaaaaaaaaaaaa........bencikkk3!!....nak kene nehh....adoii....kejam2 tau...huksss3..nanges golek2 hentam meja...(hihihi)
 
Wahh sedap2nya makanan yang dihidangkan kat sini.. hehehe.. :)
 
wargh dee sodapnyooooooo.. ohh makan kat kapal ekk.. tapi kalau kat kg baru finee rasa kat kedai yang bawah flat tu lagi sedap..nama kedai stable steak house..pergh dulu duk flat tu suka makan kat situ
 
burrpp..thx dee..
pas tgk foodies ni sumer terus sendawa kekenyangan <--- yerla sgt..
 
baru sekali try kedai ni. tu pun dah berpa tahun lepas.

Makan puas2 kan dah nak puasa ni.
Macam lah bulan puasa tak boleh makan langsung! :)
 
dah berzaman tak ke kedai 'ship' tu...
makan dee, jgn tak makan *ihiks*
 
.:: Menitik-nitik tik tik tik air liur kat kibod nie ha... Aduih la... Terliur Steak Combo tuh... ::.
 
aku ske yang part telor setengah masak tu.. sedap siot!
 
haiya sgt lapar tgk itu....sedap2....

mkn smpi puas...tmbh x?
 
Arghh....Lapoooorrrr!!!
 
Salam Dee.
Sedapnya!.kalau free lagi sedap.
 
ya ampun... sume makanan tu sedap2 belaka...
 
AIKKKKKKKKKKKKKK....ADA BISNESS YG TERBARU X....I NK JOIN LA LAW DE U ALL BGTAHU I OK
 
Haii Dee, makan lepaskan geram sebelum puasa ke nih...hehhee
 
bila tengok gambar makanan, perut ini terus mendendangkan lagu isabella 98 ^^

p/s: suka mkn lambchop
 
kalau makan sume tu dari atas sampai bawah..boleh kenyang sampai raya...