Wednesday, August 4, 2010

Video Terhebat Abad Ini..

Seperti yang telah dijanjikan, saksikanlah video terhebat di abad ini.  Sapa2 yg nak beristighfar lepas tengok video ni dipersilakan.  Sapa2 yg nak gelak...gelaklah.  Sapa2 yg nak kutuk..simpan jelah dalam hati.  Inilah akibatnya bila 20 tahun x jumpa.  Ini semua rakan2 sekolah sy.  Penangan Facebook.  Reunion kali ke 4 setakat ini adalah yg terhebat. 

Kawan sy si Shidah Remos yg gelek sakan tu..inilah pertama kali dia keluar tanpa suami dan anak2 sejak dia bernikah.  So, dia lepaskan semua.  Sy dh nak putus urat kentut gelak sakan di tempat kejadian.  Semuanya kaum Hawa belaka..u oll pun tau kan..sy sekolah perempuan.  Apa tunggu lagi..kasi enjoy dulu.  Nanti2 sy story kejadian before2 tu ye.  Thumb drive sy yg penuh dgn gambar2 reunion hilang entah ke mana.  Tengah mencari nih.  Pulak tu hari ni sy busy giler.  So...layannnnnnnn!!

Eh..lupa nk cakap..abaikan suara mak tiri yg suruh balik perap ayam tu ye.  Sbb kwn sy si Watie tu asalnya xnak join karaoke..dia nk balik perap ayam sbb keesokan ada picnic ngan ofismate dia.  Tp biasalah bila dh dpt mic..suma lupa..kehkehkeh.


video

29 comments:

memang sah dee video reunion yg terlampau.khe khe.shibam ke yang gelek gerudi tu.amboiiii berjimba sakan korang ye.lepas dendamlah tu, dah lama tak jumpa.
 
kak ina..tu bukan shibam..dia tukang amik video nih..dia yg jerit2 suruh balik perap ayam n kitorang suma kononnya pandai berlakon..
 
ofis ni blok video la. tgk kat umah nnti la :p
 
mr noble: tengok..jgn x tengok..mmg lupa diri dh sumanya..
 
hehehe.,...apapun ..den mintak ijin utk golak ye,.mmg besh kan .,,jumpa kekwn lama ..balik .kan main ..hah memasing..ehehehhe..
 
kty: aku tgk hari2 pun gelak lagi..ya allah..kwn aku ke tuh..sah lupa diri..
 
hahhahahhaha, tak senonoh kawan2 ko nih, yang suh balik perap ayam tu lagi lah, garang nak mampos, hahahhaha
 
aiseyman....buat hal plak opis nie..
tak leh plak nak tgk video nie..
kat umah harus qada nie :D
 
bkn main berjimba sakan..bestnyer..
oik..mak tiri sapa yg soh balik tuh kehkehkeh?

Taty
 
mak aihhh.... kecohhhhh....
tp best kan dpt berjimba dgn member2 lama...
 
he he he..kecih n gamat haa....best kan sekali sekala jmpe ngan kwn2 lama..mmg xigt dunialah..plak tu suami n anak2 xde..memang lupe diri sebentarlah masing2...
 
alaaa..ade video ke? tak pat tgokk..rugiiiii
 
wow, hapenning nya
 
wow, hapenning nya
 
tgk kat umah la...opis kene blok la..
 
Dasat korang terserlah betul...besskan berjimba dgn kengkawan camni...happening gitu
hehe
 
goyang gerudi sebijik cam inul.. hehehehe.. gelak aku negok.

best2.. dpt jmpe dorang..
 
wah.. sakan masing2 gitu.. best kan bila dah jumpa kawan2 lama ni..
 
amboi.. seronoknyer.. gelek sakan nampak... wakakaka...
 
alamak. takleh tengok la kak
ofis ni dah block semua benda mak nenek yg ade streaming..huhu
 
aduhai!
x leh view lak kat opis ni. :))
 
sapa2 x dpt tgk tuh..boleh ym sy ye..or kalo ada lappy kt rumah tengok tau..mmg kelakar giler..
 
wah bestnya...gila happening...
 
kelakar tul..
klu dah jumpa kawan lama..
pastu g karok.. mmg gelek sakan lah kan...
hahahhahaa
 
haha! seronoknya!
 
for sure berpeluh sakan uols kat dalam ni. yelah, dah 20 tahun tak berjumpa kan..so harus la masing2 release tension

takde hal babe..semua pompuan.
 
Ewah2 ... lupa dunia sekejap.. Hehehe.. Memang seronok kalau jumpa kawan lama niii..!
 
hehehehe mmg kelakar...
baeeekknya gerudi wei...
dah jumpa geng, dapat mic abislah...
lupa daratan jap..happening hehehehe
 
Kalau P Ramlee masih hidup, dia dah ambik u all berlakun seniwati isteri lapok.
Inul pun kalau tengok, dia sure berhenti nyanyi dangdut sebab ada orang gelek lagi gerek dari dia...