Thursday, October 6, 2011

Eksyen Kau Eh..

Memang saya eksyen..korang ada?  Tak ada kan..hahaha.  Koleksi FM saya bertambah2 smpi tak muat peti ais..so, simpan elok2 dlm kotak.  Yang ni terbaru dari Director tersayang..Czechoslovakia and also Deutschland masa dia gi bercuti ke Austria.  Yang Austria dia leh lupa lak..hampeh.  Eh..apapun thank you tuan director.  Cuti lagi beli lagi ye...hehehe.

25 comments:

ade tak kes.. org pecah umah.. curi FM je???
 
kelass u..ada fm obersi gitu ;)
 
@cikbedahlaser takde..tp jgnlah mintak2 gitu..takut ooohhh..
 
@Joy byk gak sis..kalo sis ada..leh tukar suka sama suka..
 
huhu, mmg jeleslah...

akak takde yg dr Czech tu, tp dr Deutsc ada, cuma tak sama pesen lah..hehe
 
UWAAAAAAAAAAAA....aku tak hadooooo uwaaaaaa....

makin bertambah2 le koleksi ko dee....syok kan kumpul, lagi2 dpt negara yg pelik2....
 
cantik
 
cantik.. baru tau akak mmg minat ye kumpul FM..
 
aku sedih sobsobsobsob sbb takde nih.... so pos ke cni satu buleh???? hihihiii
 
hehehe...aku tak de..so..aku jeles ngn ko..hahhaa
 
agaknya tu simpan kat mana..

kita i sayang sgt sampai
simpan dlm almari ...heee~
 
best ek...

wlupun tak smapi at least ada gak brg kenangan..
 
tergeliat2 lidah sy nk sebut..ekekeek:D baiknya bos siap belikan FM..hehe..
 
cantik n unik FM tu...ala kalau esbok penuh esbok ratu byk lg tmpt kosong :)
 
Cantikkkkk...

Kak, klo dah tak muat peti ais, meh bagi sket...ekekekekeke...
 
kak dee,
peti ais Tuya ni kosong lagi..baru ade 2 ketul FM..
meh la tumpang kat peti ais Tuya..hehehhehe.
 
Wahhh tambah lagik koleksi yer Dee.. cantik2 plak tuh.. :)
 
kelazz ko jahhh...eh dee!!
 
bak lah FM satu FM tuh..;P
 
dh x muat tuh bole ler lanting2 kt sinikk...heheeheh
 
ooo fm negara lain tu. akak tak de dee.kat umah ni tak boleh simpan ada yang main nanti.
 
non hado hoke....
 
kalo ado pon konpem tak sure terlekat ke tidak kat peti ais tuh..akekekke
 
serius jeles aku dee.. x kira len kali bos ko g cuti2 aku pon nak gakkkkk...
 
wah...bestnya....jelez sangat sangat sangat sangat...hehehehe