Friday, October 19, 2012

Terima Kasih Daun Keladi..


Dulu 'dia' bagi ni.  I like sangat sebab hasil jahitan 'dia' sendiri.


Lepas tu, 'dia' bagi ni pulak, pun hasil jahitan 'dia' sendiri.    'Dia' suprisekan saya.  Oh..terharu sangat.  Kenal melalui blog dan tanpa disangka rupanya suaminya juga mengenali suamiku.  Terima kasih sahabat.  Terima kasih daun keladi, ada rezeki aku balas nanti..hehehe.  Happy weekend uols!

15 comments:

Wahhh..cantik...sy x sesuai agt paki tudung camni...:-)
 
Alhamdullillah.. cantik..
 
cantik :)
 
syantek...
 
sama-sama.... :)
 
what a small world kan kak dee =)
 
handmade wif love to yg sentimental value tu......
 
wah! rajin dia menjahit!
 
itulah nikmatnye bersahabat didunia "blog" nie kan. Rezeki jng di tolak, Musuh jng di cari :)
 
Kak Dee seorang yg mudah utk disayangi. Tu sebab tak kisah la apa pon...mesti sentiasa ingat Kak Dee.

Paling best kalau hasil tangan diberi jadi hadiah kan. Touching dia..mak aihhh:)
 
rajin nyer dia jahit,
memang tulus dari hati punyer hadiah tu sis dee:D
 
Terima kasih daun keladi, kalau ada nak lagi... hehe...
 
bestnya pandai jahit...
murah rezeki kak dee
 
wah cantik tu
 
alhamdulillah baik shbt kamu tu...