Wednesday, October 24, 2012

WW ~ Berkain Batik..


Anak dara saya yang suka berkain batik :-)

18 comments:

bertuah ko dee....ade anak dare pandai berkain batik gini....
 
cunn....aku mmg dari kcit cam ni la dh bekain batik..smpi ke tua ni..aku tk reti & rimas kalau dok umah pakai seluar panjang...
 
alallal nmpak mcm dh anak dara sunti... bdk2 zmn skrg nih mana ada yg nk pakai kain batik nih kn
 
alolo..respect kat dia la..auntie pun xpakai kain batik...malu je kan...hihihi
 
whoa! so good. Me kain batik sekali pun tak pernah pakai...ish malu malu
 
http://www.princesscindyrina.blogspot.com
auuwww...malu aunty sbb aunty tak pandai berkain batik cam mimi...
 
Ya Allah teranya ikat kain batik. Aunty Sha ini sangatlah tak pandai sampaikan selalu je terlondeh.

Good job honey!:)
 
Alahai sweetnya..
Pandai pakai kain batik ye ;D
 
cayalah...
Sy yg dh tua ni pon x reti pkai kain batik :p
 
kecik2 suka pki kain batik ye..kita pki time dlm pantang je..hehehe
 
alahai..comelnya mimi ^^,
 
ala ala anak dara zaman dolu dolu ;P
 
as salam,

saya masa umo 20 baru reti berkain batik..lekat sampai ke laa :)
 
Kain batik pink tu, nampak macam Puteri Umno... keh3
 
amboi !
 
pandai la dia ikat kain tu...wahhhh
 
cute!!!!
 
wewit!!! gadis melayu terakhir... hehehe