Thursday, October 18, 2012

New Menu...


Yup..saya dah cuba Samurai Burger.  Before this tanya orang apa rasa samurai ni..majoriti jawab manis.  Dah set dlm kepala tak mau cubalah. Food manis2 ni saya kureng suka.  Tapi bila tgk sana sini orang canang kesedapan samurai burger..saya cuba jugaklah.  Air Sakura McFizz campuran ribena+sprite mmg menyamankan.  


Rasa burger Samurai?  Sedapppp...tambah lagi saya bubuh blackpepper ngan chili sauce..perghh..nikmat sungguh.


Semalam saya cuba pulak KFC Zinger Double Down.  Kalau orang kuat makan maybe akan kata x cukup punyalah.  Tapi semalam saya makan rasa kenyang betul.


Pergh..kepingan ayam berlapis mcm tu..kat tgh2 pulak ada cheese.  Mmg awesome lah.  Kalau belum cuba, sila cuba ye.  Insyaallah, tak menyesal.

24 comments:

samurai burger tu aku tak suke laa dee....sos tu kureng....heheeheh tapi yg burger baru kfc ni aku tak try lagi...tapi aku tau sure sedap sebab daging ayam semata ngna cheese kan....

ko berjaya menggoda aku nieh...
 
Samurai tu sedap ye? Tekak kite tak dapat menerima la plak hehe... yg KFC tu blom terai so no komen ngeee..
My latest Entry :)
Tips nak buat kabinet dapor
 
Kalau mengikut tekak saya yang antarabangsa ni Samurai burger memang sedap..tapi ramai yang tak suka sos dia sebab manis..tapi sesuai dengan saya yang tak makan manis ^^,

burger double down tak cuba lagi..tunggu bajet hujung bulan ni baru nak try..hehe tapi mengikut firasat tekak antarabangsa ni nampak agak sedap jugak sebab ada cheese.

p/s : tekak antarabangsa membawa maksud pemakan yang tidak memilih makanan dan semua jenis makanan dia makan..hehehe
 
Assalamualaikum...
dua2 akak lom makan.. tengok lah.. nanti boleh bawa anak2 kuar makan samurai ngan zinger double tu... mmg nak try... hihihihi..
 
sume sedappp2 kak dee..cara persembahan pon dh menyelerakan..hehe
 
sumer gambar2 diatas xpenah makan...sian kan..tapi kelakar cara sis introduce sumer beger...cam iklan sudah...hehehe
 
NOks samurai aku dah rasa sedappp..
aku suker :)
 
burger samurai mmg bukan tekak saya tapi double down tuh dah 3 kali mkn pun tak jemu jugak :)
 
ada org suka ada tak suka kan sis....nak try jugak lah Samurai tu...
 
wauuuu2222 ramai mengatakan sedap, akan cuba weekend ni lah...
 
semua food nie i lum taste...
samurai burger tu sbb ramai kata manis so nak try pun tak terpanggil....
kfc lak jarang gi makan...
tapi tu lah kan tekak masing2...
 
samurai burger tu x try agi!
 
samurai beger dah rasa masa mek jah n the geng celebrate beday aku hari tu...boleh tahan sedap...tapi aku lagi suka GCB...forever..

dabel down tu tak rasa lagi...mmg nak gi pekena ni...semua duk tayang dabel down ni, tak leh jadik neh...
 
waaaaa nyesal tak beli semalam... sebab was2 sedap ke... kang nyesal plakk.. ishkk memang nyesall hehehe... ptg ni nak serbu lg laa hehehe
 
Salam Dee, lama x jenguk sini. sihat tak tu?
Dua dua burger tu dah cuba. yang pastinya I suka samurai McD tu dari KFC.. bila nak turun penang lagi?
 
idaman Dania yg masih dlm K.I.V akibat kekangan masa mama eh...
 
petang ni nak beli zinger la ..pasal entry kak dee ni
 
Waa sedapppnyaa.. tak gi try lagi samurai berger tuh.. adess.. sana sini org dok citer.. :)
 
Dah tak boleh makan fast food macam dulu:(

Ramai kawan2 suka...now kak dee pon kata suka. Alahaaaaii..jeles:(
 
Nasib baik dah cuba samurai burger sblm bersalin..sedap
 
samurai buger tuh dana suke sdp, walaupun sos dia terlalu banyak sampai lencun roti tp sedap sbb tak pds bile tambah sos cili jd ummph...

kfc tuh lum try lg lah, nnti nk try gk lah...mcm best jek
 
samurai berger dah try.. tapi kfc yang baru ni tak... tak terlintas pun nak try kfc tu, tapi kak dee buat ku ingin mencuba... nak kena pergi kfc ni >.<
 
kedua2 di atas x penah try lg..hehe
 
tiffany outlet store njgyobb replica tiffany jewelry ffiofqz tiffany jewelry outlet kgxcjsy http://www.saclouisvuittonoutlet.com
sneakers isabel marant bwrosq jxpwkh sneakers isabel marant kuncjw vyibqa sneakers isabel marant ugmewm http://www.tiffanyjewelryoutlet2013.net