Monday, December 31, 2012

Happy New Year 2013


Kejap je kan dah nak masuk tahun 2013.  2012 has been good to me, so I pray and hope that 2013 will be nice to me too :)  

Ok, now...apa azam korang?  Dee takdelah nak berazam2 sangat.  Cuma ingatkan next year nak start control makan.  Pagi bfast ringan2 je kat opis.  Takmoh dah bfast berat2.  Seminggu sekali makan nasi lemak oklah.  Lepas tu takmoh makan kat luar kerap sgt macam dulu.  Ingat nak bawak bekal.  Sebab nak savings byk sket.  Tahun depan banyak sangat planning jalan2 nya..hehehe.  Atau saya ikut opismate gi gym je tiap kali lunch.  Ha..lagi cun kan?   Dah2..tu impian je tu..lum tentu lagi terlaksana..hehehe.  

Apapun, moga tahun depan akan lebih masyuk dan awesome buat korang tau.  Moga kita semua dan keluarga saya panjang umur, murah rezeki, sihat selalu dan juga terus diberkati Allah SWT.

20 comments:

Happy New Year!
 
happy new year kak dee
 
wah...tahun depan utk ke arah tahun menstabilkan kesihatan eh....good luck K. Dee
 
semoga impian dan azam mu tercapai sis....
sama-samalah kita cuba perbaiki diri, insyaAllah....
 
happy new year dee :-)
 
happy new year kak dee..
have a nice life on 2013
 
hepi nu year kak dee..nens pon biasa2 je..impian semoga tahun 2013 lebih tabah hadapi cabaran mendatang..;)
 
eppy new year gk kak... semoga impian terlaksana
 
Dee...dalam azam tu kene ada nekad kalau dak kena goda sikit udah cair...ngeee...
 
selamat tahun baru kakdee......

azam kite lbh kurg kakdee...saving tuk jejalan....ahakssss
 
selamat tahun baru :)
 
Happy New Year Dee :)

Actually, time yg paling bagus kalau kita nak makan banyak dalam seharian, ialah ketika breakfast tau :) sebab kita boleh burn calorie yg kita makan tu start pukul 9am++, sampai lah ke lewat petang...

ada pepatah utk healthy eating habit " BREAKFAST LIKE A KING, LUNCH LIKE A PRINCE, DINE LIKE A PAUPER" ;)
 
Selamat tahun baru kak dee.
 
azam kak dee tu gerun nik dengar.. no heavy bfast.. aiyo.. nik boleh pengsan..haha
 
Happy New Year Dee.. Moga apa yg dihajati tercapai..yer.. :)
 
hepi new year kakak...

wah azam tahun baru nak kurus gitu...

caiyok kak...mesti boleh punya tu...
 
amin...amin... happy new kak...
 
Αfter lookіng аt а hanԁful of the
blоg postѕ on your web site, I ѕеriouslу аρρrecіatе youг teсhnіque of writing a blog.

I boοk maгkеd it to my boοκmark sіte
list anԁ will be chеcκіng back in
the near future. Please check оut my websіtе too аnԁ
lеt me know yоur opіniоn.

Feel free to surf tο my webpage :: iphone repair selangor
 
Тhank you, І've just been searching for information about this topic for a long time and yours is the greatest I've ԁiscovеrеd
till nοω. Hοωеver, whаt іn regards tо the
bottom lіne? Are you positiνe about thе supρly?


Ϻy wеbpagе ... Ipad Repair Kepong
 
Appreciate the гeсommendation. Let mе trу it out.



Here is my blog; ipad repair puchong