Friday, January 27, 2012

Makan2 With Geng..

Kejadian dah lama, masa ni mmg set2 nak jumpa tapi saya kata saya bz.  Tup2 saya terpacul..apalagi geng2 pun menjerit sakanlah.  Geng yg ini mmg suka nau buat surprise.  Ni masa makan Cheese Nan..kali ke berapa?  Tak ingat dah..mmg byk kali dah..hahaha.  Sis Iyra and Mummysyafie sekeluarga pun join sekali. 
 Sis Elly bawak boipren kecik....hehehe.
 Me & kids.
 Alamak...rindunya kat Sis Pepel, Amani dan Maktok.  Suami dia takleh ar...hahaha.
 Lepas tu 'hang out' lagi,  pekena Char Kuey Tiow Mali's Corner kat Setapak.
 Nasi lemak dia pun sodap sangat.
 Kali ni Sis Elly bawak boipren besau..hahaha.
Mummysyafie mcm biasa bawak suami dan anak2.  Sis jgn marah Dee letak gambar ni ye.  Btw, I miss all of you including Sis Rasp, Sis Wahida, Sis Amy Sweetdarling and Sis Ayumie.  Rindu nak komen2 kat FB.  Memandangkan kita semua sangat bz, maka minggu depan jelah kita jumpa ye.   Can't wait nak fly together2.  Moga perjalanan kita selamat pergi dan balik.  Amin...

25 comments:

nak ikot gakkkkk
 
x leh tgk kuey tiow tu...sedapnye..best mkn ramai2..chit chat..mkn2
 
teringin aku nak mkn kat mali's corner tu kak...
 
bessnyer makan2 dgn geng blogger...meriah u
 
This comment has been removed by the author.
 
Meriahnya ☺☺
 
ade je terselit dak pepel tu ye.ehehe.bestlah tgk korang ni dr kwn2 blog leh jd bestfriend semua :)
 
i pun windu kat uols tau....
slalu tgk uols hangout togeder2 cam bessssttt sgt...
nak nak next week dah nak ke france, i xleh folo huhuhuhu....
takpe lah xde rezki i....
korang take care tau....
have a safe trip nanti...
 
Meriahkan bila bertemu dan berchit-chatting.. :)
 
Masih Tak bekesempatan lagi nak jumpa mana2 geng bloq la sis...semoga Allah makbulkan satu hari nnt...
 
jmpa geng belog.... kekadang ade berselisih dgn depa.. tp saje tak tegur... kdg2 terjumpa jg dengan wife@hasben depa..... huhuhuhu biasa le.. despes... klr sekitar kl nih.. ade nye jumpa.. huhuhuh
 
rindu jugak..lama sesangat x jumpa dgn ahka2 sayang sy ni..btw..sy doakan ahkak2 sekalian selamat pergi dan selamat pulang...jgn lupa adinda disiniyea...hehehe
 
Char kuey teow dia sgt mnyelerakanlah..basah2 gitu...tau tmpat ni nnti leh cube...
 
best
 
yeszaaaa tak sabar nokssss ...
 
masa tu bonda belum bersalin erk? hehe ke dahh...owhhh bestnyaa
 
Best nyer mggu dpn nk berholiday.. Sopink bnyk2 tau dee. Selamat berjalan sakan dgn kengkawan.. :))
 
happy holiday uols... selamat pergi dan balik... enjoys!!
 
best makan ngn geng!
 
membizi dan kesihatan kurang memberansangkan.. adeshh.. susah hati nk fly time body x sehat neh.. hehe.

nnt kita lepak sama2 seminggu yek.. jgn risau.. kita enjoyyyyyy~
counting day~
 
selamat berangkat dan selamat bershopping yaaa~~
 
mali's corner kat setapak tuu belah mana? nampak sedap kuey tiow tuuu
 
Kue teow tu tak leh thn nengoknya...
 
meriah je geng palangi u'ols yek...btw selamat bercuti sis...kemain jauh peginye.selamat pergi dan balik.enjoy ur trip.
 
wah!! makan-makan gather-gather...bestnya....