Monday, February 4, 2013

Bowling Time...


Niat hati mmglah nak cerita Trip Bali tapi gambar punyalah banyak.  So, kita cerita kisah2 sebelum trip lah ye dulu.  Petang lepas balik kerja sebelum cuti Maulidur Rasul tu, me & opismate gi main bowling kat Cosmic Bowl, Midvalley.  Gambar byk gegar, so, ni jelah yang ada.


Team saya ada sorang je lelaki, ingat sure kalahlah.  Rupanya team lain lagi hampeh.  Kami sewa 3 lane..sebab nak cepat habis.  Team ni Dinah yang juara, no 2 keseluruhannya.


Mukhriz lah juara keseluruhan game malam tu.


Saya?  No 3 secara keseluruhan.  Bolehlah sebab masing2 dah lama tak main bowling.  Yang penting we have fun mlm tu.


Lepas game, kami makan kat Nando's.  Sedapnya.  Maybe lepas ni karaoke pulak beramai2.  Seronok bekerja kalau opismate satu kepala dan mempunyai minat yang sama. Hadiah?  Takde pun sbb ni outing suka2 je.  Oklah, bye. See u tomorrow.

11 comments:

Dah lama tak main bowling. Main bowling dlm game jer ☺☺
 
lama tak berbolinggg :)
 
Bestnya...saya dah lama xmin bowling lgpun xberapa nk pandai :D
 
aku ni mmg x gemar main boling
takut asyik masuk longkang je kang

 
happening
 
lama dah tak main bowling...
 
bila Kak Dee nak buat bowling tournament antara blogger?hehehehe....
 
gue pun sedang mencari aura & idea untuk menaip
 
Seronoknyaa dpt outing ngan kawan2 pas tuh makan2 plak.. Tgk makanan tuh nampak plak sedapnyaa.. :)
 
Teringat aku main bowling ngan opis mate skrg tinggal kenangan. Kadang2 gian jugak nk main. Tapi klu aku main Ina esok tu sure badan aku sakit2. Betu2 tarik segala urat2 aku.. Hihihi
 
nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/