Thursday, April 4, 2013

Family Dinner @ Tony Roma's


Bila dapat rezeki, belanjalah keluarga...itu kata Ustaz kat opis saya.  So, jomlah kita makan2 sempena rezeki yang melimpah dikurniakan oleh Yang Esa utk saya last month.  First time, suami makan kat Tony Roma's.  Mimi macam biasa merungut, tak abis2 nak makan KFC...hehehe.


Sebab ada 2 orang kanak2, maka Kids Menu lah kita ye.  Sayur ni?  Takde sorang pun makan.  Cuma saya dan suami je rasa sikit.  Terasa macam rabbit pulak...hahaha.


Main meal utk kids cheezy pizza.  Sedap kata Mimi sebab xde apa2 kecuali cheese.  Dia mmg tak suka bawang & segala benda biasa dalam pizza tu.  Lagipun rotinya roti pita lagilah sedap, saya pun makan jugak sekeping..hehehe.


Crispy chicken ni Mimi punya.  Pun sedap.


Suami saya order Ribeye Steak tapi dia kata kureng.  Dia kan oldskul, so The Ship tetap di hati..hahaha.


Dessert, oreo sundae..mmg favouritelah anak2 lah kan.  Tapi saya mmg tak order apa2.  Tukang perabihkan food anak2.  Confirm dorang tak abis..hehehe.


Alhamdulillah, dapat kongsi rezeki bersama keluarga.  Fifi macam biasa, leka dengan games2 kat Kid's Menu tu.   Mewarna je kerja dia.  Moga dapat terus menggembirakan mereka...amin.

13 comments:

amin.......
semoga makin bertambah murah rezki u sis....
kita mak mak ni slalu gitu...
jadi 'DBKL' semedang kan...
at least tak membazir...
 
heee mmg tu lah kerja mak mak.habiskan makanan anak.hee.xpenah mkn sini lg.mst best kan.
 
alhamdulilah.. moga murah rezeki..
bila nk belanja kawan2 pulak? ekekekekekeke
 
bila nak banje aku lak kak? hehehehe
 
Sedapnya.... :)
 
Assalamualaikum Dee

Insyaallah
Allah akan balas 70 kali lagi
 
Alhamdulillah...smoga makin bertambah rezeki akk.
 
ermm sedapnyer...dah lama tak makan tony romas...cheezy pizza tu nampak sedap sangat
 
Rezeki yg ada di kongsi bersama lebih berkat dengan keluarga sendiri.
 
lama tak lyn tony romas, akak tak try appetizer dia yg cendawan grg tuh? mmg sedap tul lah kak, banyak lak tu... hehhehe

alhamdulillah, rezeki bile kongsi sama mkin bertambah
 
Moga murah lagi rezeki DEE yer..sama berkongsi dgn insan2 yg tersyg..Alhamdulillah...
 
semoga rezeki lebih melimpah2....amin...
 
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/