Friday, April 25, 2014

Photoscape Bermasalah

Malam ni saya cuba utk up lagi satu entry tapi tension sebab Photoscape saya bermasalah. Tiap kali nak save picture lepas edit je, dia mesti 'not responding'.  Korang ada face the same problem tak?

Ingat netbook kt umah je buat hal. Rupanya PC kt opis pun sama. Adui..baru nak ada semangat update blog. Minggu depanlah saya sambung ye. Weekend ni kerja keras edit gambar dan up entry seminggu terus..huhu.  Have a nice weekend!

9 comments:

Tak de pulak alami perkara ni. Huhu.

Ye la, nak alami mcm mana kalau memang tak de pun benda tu. Hehe.
 
photoscape sy ok je.ke software kita lain kot
 
Aina tak der edit2 gambar dah skrg ni kadang2 je kalau rajin guna on line Monkey Photo Edit tu sebab Photoscape tak boleh download masuk opis nyer pc sekarang ni lepas upgrade system...huhuhuuuu...
 
dah minggu depan ni...hehehe
 
Tak pernah guna, Dee. Ni dah masuk hari Selasa, mana entrinya :)
 
lamanya tak apdet kak dee huhu..
:D
 
along x pernah edit pun..main masukkan je..belasah...hehehehe
 
Hi, i feel that i noticed you visited my web site so i
came to return the prefer?.I am trying to to find issues to improve
my website!I guess its ok to use a few of your ideas!!


My web page - credit repair company reviews (talkchoice4nurses.co.uk)
 
Paragraph writing is also a excitement, if you be
acquainted with after that you can write
if not it is complex to write.

Here is my web blog loan consolidation