Wednesday, January 14, 2009

Baca Doa Makan Sebelum Makan Tau...


Ni 1st time sy letak video kat blog tercenta ini..korang layan je ye. My Mimi tgh baca doa makan b4 kitorang 2 beranak makan semalam. Oh, ye dia dh hafal doa makan ni masa umur dia 3 tahun lagi sbb makcik yg jaga dia ni selalu ajar dia..Alhamdulillah..so layan jelah ini video.


video

16 comments:

adesss...mencik arr..kt opis ni video2 xleh tgk...mesti kiut si mimi baca doa...huhu...
 
nani: ko tgk kat umah ye..tp suara dia pelan je..
 
alulululu..somelnya dia baca doa..tecik2 dah pandai..bagus sgt..:)
 
samalah anak aku si Nurin tu masa umo 2 tahun dah pandai baca tapi pelat lah sikit, so sekarang dah ok sikit. Mula2 dulu nak ajar dia sendiri tapi last2 dia dah pandai baca sebab baby sitter ajar.
 
bgs la..kecik2 dh apal doa..pstu rajin lak baca kt family..
 
eja: hehehe..budak2 mmg g2..cute je kan..

mas: sib baik kita dpt babysitter yg baik2 kan..

neeza: ko dh train nok?
 
ala..ala..chumelnye dia..nampak gigi jaws dia tu..hehehe..tapi adik fifi lagi chumel la..muka dia ala-ala bb boy ckit kan???
 
alahaiii comelnya dia.. agaknya dee kecik2 pun cam tu gak ek?? heheheh
 
ma: fifi mmg cam boy sket..teringin sgt nak boy kot dulu..hehehe

mummy: dee dulu kureng comeylah..hehehe..
 
amin ;)
 
alaa takbleh layan arr video ni..kat opis ni sume mende nk blok. xpe xpe kat umah nti ciare nk tinguk video nih ;n
 
lily: amin...

ciare: balik tgk tau..
 
cute tul si mimi nie tau..cerdik! aminnnnnn!!
 
bagus dia..kecik2 dah pandai..bdk2 ni senang ajo kan..otaknye jalan je ek
 
bgus ek si mimi ni...comeii mcm muke mama dia jugak...hehehe
 
rasp: amin...

ita: a'ah..dorang cpt tangkap..cam otomen ko gak..

reen: ye ke i comey..i tomoklah..