Wednesday, January 7, 2009

Kedek Diari n Kalendar...

Korang dh dpt diari 2009? Kalendar? Napalah sykt2 skrg kedek nk bg diari n kalendar ye. Maybe sbb recession so dorang nk cut cost? Or sbb dorang ingat everybody pakai PDA. Hmm..meh2 citer sapa yg xde diari n kalendar..kot2 sy leh tolong.

27 comments:

kak dee................

saya saya....saya takde diari n calendar...


tulun....tulun.....

hehehe
 
mat: ko akak dh reserve..ptg ni akak pos ye..
 
hehe..sj2 nk nyebok dlm komen nih..
kite dpt 2 kalender dr takaful,dr kampeni abg lom dpt. pastu diary mmg kampeni akan kasi setiap taun,+ ngn vendor kasi lagik,sygnye itu dulu..sjk gawat ni,1 diary pon xdak..ops lupe dpt 1 diary dr kampeni jual kete..huhu
 
eya: so, dh adalah kan..kita bg pd yg xde ye..
 
hehe..bank aku pun kedek ko..menci..staff sume x dpt..
 
ita: ko nak?..aku reserved kat ko n ayu..nak x?
 
saya ada sudah, mertua kasik.. heheh
 
ceera: eh..eh..ceera masuk blog aku..harus lompat2 smpi berlobang siling nih..tq ye sudi jengah..kembang kempis idung ni..kita biasa silent reader je kt blog awk..hehehe..
 
dee...
deri dh dpt..kalendar belom
byk ke
kalo mintak nk wat koleksi bleh.hehehe
 
neeza: lmbtlah yang..dh abis..nti kalo ada lebih i bg ye..
 
iseh...rugis rugis..
 
ala dah habis ek....hehehe...takpe la lgpun saya pun tak keje, duk melepak kat rmh je....tarikh hari ni pun tak tahu...kihkihkih
 
jabatan saya tahun sebelum2 ni dapat table planner tapi tahun lepas n ini tahun haram belum nampak lagi.Cuma dapat diari jabatan jer. Nasib ada kedai cina kasik kalendar kuda so kira dah dapat ler walaupun kuda jer.
 
reen: hahaha..tahun sib baik tau..

mas: kalender kuda tu lg best..abis je bulan koyak...zasss!!
 
kak dee:

hohoho...sy sgt hepi...time kasih kak dee...luv u la...

muah muah....

yeay yeay....makasih daun keladi..kalau ade benda lain..nak lagi..muahahaa
 
mat: dh rezeki ko mat..
 
opis i pun kedek gak plus tis year w'ouls pun tak dpt diary/calendar dari sesapa...

so kekdahnya, i beli je...
 
rasp: terpaksa kuar duit sendiri kan rasp..job cam kiter diari tu pentinglah...
 
dee, aku nyer calendar 2009 free..dpt masa mkn kat sushi king! tahun ni byk org cut cost bagai..mane ade calendar or organiser free dah!
 
amy: mau ka? ada lg 1 ni..
 
dee..xpe nok..aku bukan suka sgt berdiari2 ni..ko bg jer kat kengkawan yg lain!
 
amy: orait nok..
 
dee ada byk ke.. nak la jugak,.. sy ni dr hujung tahun lepas menunggu kalender n diary satu pon haram ado.. tensen tau,.. kalo ada sedekah la kat sy nie ha.. wah ayat merayu tu,..
 
akk..
nk diari n kelendar gak...hihi...
akk kije cidb ker??
cidb jln pahang tu ek...
 
khas: bg alamat ye..

lieya: my hubby yg keje situ..kalo ada lg insyaallah...
 
wah mat..kemain ko minah...kekekeke..

kak dee, tukar profession jadik penjual kalendar udah ke? =P
 
Sekadar ingat mengingatkan. Doa Qunut Nazilah

“Ya Allah, sesungguhnya kami bermohon pertolongan Mu, kami meminta ampun kepada Mu, kami memohon petunjuk dari Mu, kami beriman kepada Mu, kami berserah kepada Mu dan kami memuji Mu dengan segala kebaikan, kami mensyukuri dan tidak mengkufuri Mu, kami melepaskan diri daripada sesiapa yang durhaka kepada Mu.

Ya Allah, Engkau yang kami sembah dan kepada Engkau kami bersalat dan sujud, dan kepada Engkau jualah kami datang bergegas, kami mengharap rahmat Mu dan kami takut akan azab Mu kerana azab Mu yang sebenar akan menyusul mereka yang kufur Ya Allah, Muliakanlah Islam dan masyarakat Islam. Hentikanlah segala macam kezaliman dan permusuham, Bantulah saudara-saudara kami di mana sahaja mereka berada. Angkatlah dari mereka kesusahan, bala, peperangan dan permusuhan.

Ya Allah, selamatkanlah kami dari segala keburukan dan janganlah Engkau jadikan kami tempat turunnya bencana, hindarkanlah kami dari segala bala kerana tidak sesiapa yang dapat menghindarkannya melainkan Engkau, ya Allah.”
Sumber: JAKIM
View Profile: Rantong