Tuesday, January 13, 2009

Hadiah Dari London...

Semalam my MD just came back from holiday in London. Bos yg lain ada gak pegi..haram 1 apa pun tarak for me. My MD je bagi ni.....Underground Mouse Pad...cantik kan?

Pehtu sy pusing blakang..sy gelak. Sy ckp..bos, bos..gi jauh2 smpi UK..last2 beli brg made in china..kahkahkah. Dia senyum je...sy ckp x kisahlah bos..janji ado. Hehehe..ingat jugak dia kat sy..almaklumlah sy ni kecik je org nyer..kot2lah dia lupa..hehehe...tq bos!!

17 comments:

isk kak...awat amik pic dekat2 sgt? jauhkanlah sket..nk tgk full bentuk dia...isk isk...made in china pn china la kan...ader gak ingatan dia tu..hehe...
 
oo..dpt prezen lg eh,
nnt kite kasi akk adiah from bngladesh mari..hehe
 
boss ad pun kemut gak nk beli souvenir kalau gi oversea.. hihi. padahal dalam opis nih bukan ramai pun - ada 2 org je.. hihihi. rata-rata org kaya yg ad jumpa semua jenis kemut lah. ad rasa maybe tu resepi derang berjaya kut.. mesti kemut.. ahahaha
 
bestnyer u oll.. dapat buah tangan dari boss...
 
nani: alah nani..x muat kamera..kehkehkeh..mouse pad biasalah..4 segi

eya: wei..bila ko gi bangladesh eya..hahaha..

aD: agaknya kot aD..

cokolat: walau sket..jdlah dr xde..
 
slm...best ek dpt pezen dr obersi...:D x kshlah dr mana janji org tu ingat kita ek...
 
eh walaupun mouse pad tu made in china tapi bos beli kat london. So kira mari dari london lah ni.
 
mieza: pekabar? sihat ye harapnya..yelah along..dkt ke jauh ke..kecik ke besar ke..yg penting ingat..

mas: tol tu mas..hehehe..
 
wahhh bestnyee dpt adiah dr jauhh ;)
 
ciare: best wo..
 
biasela dee...kat sini pun banyak barang dari china....
 
reen: kat mana2 ada kan..kat mekah pun ada..
 
dee..yg penting ade org ingat kat kita kan..kecik besar present tu x kira!
 
xkesah la kan.. janji dia ingat kat dee.. :)
 
hehehehhe
jgn kak...
mak farihah hari tu beli baju...
dah sampai apartment..
baru perasan..
made in Malaysia???
sungguh la potong stim!
 
amy: betol amy..janji ada org ingat..

khas: tol khas..ingatan yg ptg

farihah: kehkeh..biasalah tu..sbb tu my fren gi oversea mesti tgk dulu made in where..hehehe..
 
kih.kih.kih..china pun china la..hehe