Friday, March 8, 2013

Bali Magic Mushroom


This is one interesting thing kat Bali yang kitorang tak cuba.  A ticket to the moon..100% legal..hahaha.  Supir ada cerita pasal Magic Mushroom ni tapi takutlah nak cuba..hahaha.


Ginilah rupa Magic Mushroom.


Zoom lebih dekat.  Camana cara makan?  Boleh amik raw or diblend bersama juice campur dengan soda or fanta.  Boleh juga diletak dalam masakan, dalam telur dadar ke..hehehe.


Apa jadi bila makan?  Korang akan rasa macam ke Heavan and back again...hahaha.  Pendek kata jadi High lah.  Kata supir, kalau korang happy..gelak je.  Kalau sedih..nangis je.  Macam dadah tapi tak ketagih. 

Hati2..jangan pekena kat tempat awam sebab nanti tak pasal2 kena rompak pun tak sedar.  Nak tau lebih lanjut, google jelah..hehehe.  Takdelah nak suruh korang cuba pun, hanya utk pengetahuan umum sahaja.

Note:  Credit to Google Image for all the pictures.

13 comments:

ngeriiiii je tengok mushroom tu...
 
hahhaaaaa!!
kalau ' balik ' semula tak apa..
kalau ' heaven' tak apa..

 
tu sure mat2 gian suke kan
 
macam ganja pun ye eh dee
 
Akk try tak magic mushroom ni ☺☺
 
Adik beradik ketum kot ni... :)
 
hahahaha...ada jumpa masa gi Bali dulu...Tak berani nak try
 
huhu..takut dgr mushroom ni..huhu
tp unik!
 
aikk pelik jer.. mcm pill khayal?
 
scary nya rupa... huhuh
 
leh jd mabuk la rsnyer kan...:-)
 
To the moon tu hahaha
 
Hahaha,Sy bru balik dr Bali n penah try benda ni minggu lepas . Memang high! Sampai ke America n brazil fikiran sy mase tu.. hehehe