Monday, March 11, 2013

Header Baru..


  

Terima kasih pada semua atas komen2 yang cakap header saya cantik..hehehe.  Pic asal macam ni lah.  Sewaktu bercuti di Cheringin Hills, Janda Baik.


Atas kekreatifan Zamdotcom sahabat maya yang saya kenali agak lama juga, jadilah begini.  Macam di alam fantasi.  

Thanks pada Zam kerana sudi menyiapkan header ni walaupun dia sendiri sibuk dengan tugasan harian.  Actually dia tak advertise service dia pun sebab dia cuma tolong kawan2 rapat je.  Apapun, kalau korang nak cuba ur luck, bolehlah terjah blog dia yang dah suam2 kuku tu..hihihi.

20 comments:

aahhhh..
cantikk....

nampak sungguh peaceful..
 
Suka header ni kak. Sejuk mata memandang.
 
cantik...
 
ni lah antara untungnya ramai kawan kannnn...
 
header paling cantik penah tengok...sejuk je tengok..like sejuta kali
 
chantek sis... I pon nk tukar header la jugak pasneh.. ekekekeke~
 
seriously sangat cantik... gambar tu pun stylo... tenang dan aman gitu...
 
cantik
 
lawa la kak dee..suke tgk nice!
 
berbakat kawan Dee tu...kalau saya, mmg tak geti la nak buat header macam ni...hihihih
 
cantik
 
memang cantik pun...
 
dah puji aritu.... sangat cantik
 
kreatif..dan cantik.. :)
 
Saya suka...saya suka...
 
Serius aku suke dee!!! Nampak fresh, santai, nyaman...haaaa jgn memain komen dari juri lieyalatif hehehehheheh

Tp mmg thumb up laaa pada kawan ko yg edit tuh!
 
cantiknya.. sukaa...
 
nasib buh pic kt entry ni
tgk blog pakai fon mmg xnmpk header hehe
memang cantikkkkkkkkk
suka :)
 
Cantik. Saya suka sgt2.
 
cantik kak dee,
cuma ada persoalan,
kenapa ada 'POKOK UJAN'
dihorizon...

nak ujan ker?




...............ada makna tuu :D