Thursday, January 16, 2014

Berpergian Lagi..


Salam semua. Esok cuti hari Thaipusam, saya akan berpergian lagi. Kali ni ke Sumatera, Indonesia. Nantikan cerita jalan2 saya ke Rumah Gadang ini.


Dan juga ke Jam Gadang ini. Kali ni trip bersama warga emas. Diamanahkan untuk menjaga mereka. Doakan keselamatan kami ye. Insyaallah bertemu kembali minggu hadapan.

20 comments:

happy holiday dee ..
 
seronoknye dee...lepas ni sini ko gi sane plak...enjoy ur trip okey...sila amik pic byk2...aku mmg suke bace coretan travelog ko sebab simple dan padat....
 
tinjau Danau Maninjau tau!!
 
Dee, nak sebenier. hehehe.
 
Happy holiday kak.
 
Aina masa pergi tahun lepas tak dpt nak jenjalan lebih2 sebab kebetulan masa tu keguguran dan anak perempuan pulak asyik mutah dengan jalan2 kat sana yg begkang bengkok tu.
 
heppy holiday DEE
 
eeeeee bestnya...
have fun and taking cares tauuuu...
 
Perghhh!!!! cuti lagi sis..best best besttttt...Hepi Holiday sis...
 
Happy holiday, Dee. Selamat pergi dan kembali. Enjoy your holiday!
 
wahhh..
nk gi sumatera indon plak ye?
untung dee..rezeki dee dpt pergi ke negara org...nnti blk sharing ye..
neway..happy holiday n save journey..
 
Waah jalan2 lagi.. selamat bercuti Dee.. :)
 
selamat bercuti, nanti nak baca entry travelogue you :)
 
selamat pergi dan selamat kembali kak!!


enjoy ur trip okey!!
 
selamat bercuti. nanti post gambar banyak2.. seronoknya dapat pergi jalan2..
 
wah smp ke sumatera bepergian.semoga dipermudahkan perjalanan pergi n balik ye
 
Assalamualaikum Dee

Insyaallah saya nak pergi hari jumaat ni
 
Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)
 
Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)
 
Bestnyer tengok akak setiap masa pegi obesee jenjalan..
Myra tak penah sampai lagi :D