Tuesday, February 24, 2009

JCard Day Midvalley Arini n Esok...


Ello geng suma. Arini, 24hb Februari 2009 dan esok, 25hb. Februari 2009 ada JCard Day kat Midvalley...apalagi..dh gaji kan? Gi lah terjah!! Selamat Menghabiskan Duit!!

13 comments:

Aik kenapa diorg wat hari selasa n rabu. Biasa j card day hari khamis. Kak dee ada list J-card day unt smua JJ tak. tak mo lh g yg midvalley punya. tak jmpa barang sbb dh penat usha kedai lain sblom tu. Confirm! Haha.

Pastu hari j-card day tak meriah mcm JJ lain. takde rebut2 coz org biasa pun bleh beli cuma takde diskaun la. Klw JJ lain siap ada seminit harga RM20-sape cepat dia dpt. yang tu lah best rebut tolak2 ngn makcik2..ahaha.
 
info yang paling berguna untuk kita lah. tq tq tq yer
 
keje gomen aje dah gaji..keje swasta cam ciare ni alamatnyee ujung bulan bangat br dpt $$$ =(
 
uwaaaaaaaaaaaaaaa........ kita lum gaji lagi, rasanya 40hb kot, tengok kelander sat hari apa tu.
 
adoila dee oiii..skrg aku dh xleh nak berfoya² time ofis hour nih..parking kat opis sgtlah terhad klu dah kuar konpem tarak parking dh owaaaa..:(( klu x bleh redeem voucher kan ngeh2
 
takleh hoye2, kena check bajet baeeekkk dulu then baru leh..tu pun skit2 je coz gawat wei :D ngehehehe tapi kalo u nak belikan i apa2 i rela u hahahahaha
 
alamak kat midvaley ker?.. mcm x pegi nampak gayanyer.. yg kat klang tau tak biler? he he he
 
jcard midvelly le ke..
tentu ramai manusia yg datang tu utk mengabihkan bogreh hehe
 
jcard mid valley le ke..
tentu ramai manusia yg datang tu utk mengabihkan bogreh hehe
 
selamat2 korang mengabiskan duit
 
huh malas sungguh nak gi terjah kalau jcard day ni bukan ape manusia punyelah sesak huhu sampai parking pun xde, kalau nak gi kena gi pacak dulu kat depan jj tu kul 10, sib baik kat midvalley x dapat nak gi hehe, kat melaka bila ek
 
emy: alamak!! emy ingat akk ni duta jusco ke? hahaha..manalah akak ada suma list..kalo ada senanglah hidup..ni anak buah akak bgtau..n fyi kat jj midvaley pun ada yg seminit..harga runtuh..sejam harga runtuh..jerit2..rebut2...tolak2..ada2 suma tu..jgn riso..gi lah..

ros: u're welcome

ciare: lmbt ye gaji..sian..

kulna: 40hb? napa x ckp 60hb je..

aqish: tulah psl..gi lah mlm..

rasp: alamak..pesan terlambat..i dh gi soping..hehehe..

khas: ni lg sorang..kat klang i x tau u..

zino: bkn menghabihkan boreh..habihkan duit je..

neeza: hehehe...selamat2..

finee: ni lg sorang..melaka? manolah eden tau..
 
La ingt kak dee duta JJ td..ahahaha. Saya penah pegi JJ midvaley tu. Tp serius tak best J card day dia coz org yg takde kad pun bleh shoping aritu. Ayak. Erh ada erk rebut2 tu. Masa saya pegi last year..last2 year cam lengang sikit JJ nya..maybe sbb besar sgt bertgkt2 kot..

Btw..kak dee..hepi 5th years anniversary...baru baca entry tu..internet sangat la. Loading lama betul. Tak bleh nk komen kat entry lain2. Wahhh pejam celik 5 tahun dh yer. Tahniah!