Wednesday, December 9, 2009

JCard Day Mid Valley



Jangan lupa terjah Jusco Mid Valley Selasa & Rabu depan ye.  Beratur awal2 kul 8 pagi..kehkehkeh.  Sy? X kot. U oll jelah yg terjah..hehehe...

22 comments:

perghh konfem ada yg sgup lari ke midvalley pas punch kad ni.HAHA.erm org yg bkn mmber mcm cia harus la kena menjauhi JJ time ni.mau kena pijak kang sbb tlalu ramai manusia x__x
 
dtg kul 8 pg bwk blk 8 troli...
 
ohh harus ramai orang kan...huhuhuhuh
 
jap jap check duwet dulu...

alaaaa, duwet tak cukup...xmoh g laaaa
 
hahahah den tak kosee nak p...serikk3!! wakakakakaka
 
SALAM:)
KAK DEE:)
jOM la pegi!!
BEREBUt NAK BAYaR items:)


HAHAH:) MMG havoc!
 
ciare: alahai..comel kecik sgt ke cia..boleh je selit2..tau2 dh kt dpn counter tgh byr..org bukan perasan pun potong queue..hahaha..

za: ada org kul 7 dh standby..

purple: mesti..

kojah: budak sekolah dok diam2 kt umah..jd babysitter ek..

faizah: serik? penat queue ye..

hanem: tlg byrkan skali brg akak leh? wakaka..
 
huhuhu..lm tk jenguk blog akak..br blk kursus...hehehe.....
 
shantek dh hr tu ..aku coti tp aku xde j card ar huhuhu...g makan je la lg best...
 
cikmat: selamat menjenguk semula..

cutecida: a'ah..gi mkn jelah..hehehe..
 
huhuuhh..time tu dah sengkek..ekekkee.
 
J-card kat midvalley ni lengang je tiap2 tahun. tak meriah cam JJ lain. sbbnya non member pun blh belu jugak..tp normal price. yg ada j-card leh dpt dikaun smpai 80%. tp kemeriahan berasak2 dan tarik menarik hannbag dlm masa 10minit tu kurg ada. :-0
 
ehh..bukan ke kamu yang ambik kedatangan..... huhuh kamu kena lagi awal....

nih jawapan kamu pasai MLM...

3) Jika ahli berdaftar menyertai MLM dengan yuran tertentu, tetapi tiada sebarang produk untuk diniagakan, perniagaannya hanyalah dengan mencari orang bawahanya (downline), setiap kali ia mendapat ahli baru, maka diberikan beberapa peratus dari yuran ahi tersebut kepadanya.

Semakin banyak anggota baru bermakna semakin banyak jualah bonusnya. Ini adalah bentuk riba kerana memperdagangkan sejumlah wang untuk mendapat sejumlah lebih banyak yang lain di masa hadapan. Ia merupakan satu bentu Riba Nasiah dan Riba Al-Fadl.

http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/2800-halusi-hukum-mlm-sebelum-ghairah-melabur.html
 
kty: tulah kan..sbb tu dee x pegi..tgh sengkek..kahkahkah..

fazemy: lengang? weh..kalo lengang dh lama akak ko berlari2 menari2 dlm tu..maybe nmpk x ramai sbb jusco midvalley besar emy n byk tingkat..hehehe..

pakcikdot: thx for the answer..n tulah..kalo pakcikdot dtg..dee leh ar amik attendance..hahaha..
 
sesak??..ramai org?..harus ku lari dari tempat itu..hahah..
 
hehehehe....sabar jelah. sha tak gi kot kak dee...beratur kat dewan makan pon sha rimas (lapar tuh!), inikan nak beratur bayar. tak tahan kena tolak ngan amoi2:p
 
aku guna kad member serumah jer
hehe
 
pocket ada jgak kad,
tp jusco kat tpt kitorang tak wat kot..
hummm,
kalau tak, besok buleh start apply cuti trus:D

mcm la ada wit pun nak shopping kan tetengah bulan tu:D
 
Best je kalau citer BAB-bab sale nih... ramai yang sukaaaa
 
kemalasan kalo beramai2 nie...
next time lah kot :)
 
emmm sana sini sale kan.. biasa la time2 YES ni.. aahhaakkss.. 8 pagi tu kira lewat gak tu.. klu blh sesudah subuh dah terpacak kat dpn pintu... heh..heh..heh
 
mesti jem gilozz kt mid velly tu kan dee.. kena ikut jln kt kg haji abdullh hukum la nmpk nyer.