Monday, December 28, 2009

New Hailam Kopitiam


Lupa ar nk wish aritu.  Merry Christmas to all who celebrates it.  Gambar tu masa sy gi ronda2 di Sg. Wang.  Hehehe...numpang posing.
 
Nak citer psl Hailam Kopitiam ni.  Terletak berdekatan dengan Tesco Ampang.  Dkt juga dgn Asam Pedas Linda Onn.  Drive smpi ujung jalan.  Mesti jumpa Kopitiam ni.
 
 Eh..dh tukar nama..New Hailam Kopitiam.  Ada Free Wifi...leh tenet sambil sembang2.
 
Environment yg tenang berbanding Kluang Station dalam Tesco Ampang tu.  Yg bingit dan ramai org.  Ni kalo dating nk sorok2 boyfriend tu bolehlah.  Ha..awas!!  Jgn dah ada laki bini gi dating scandal lak kt sini...kehkehkeh.
 
 My friend..minum Cham..her all time favourite.  Sy lak Hazelnut White Coffee.  Fuh..syedap!!
 
Makan fried rice je aritu.  Masing2 kebulur nasi.  Dia mcm biasa ar..Nasi Goreng Hainan..sy sama gak tp mintak spicy..tu kaler merah tu.  Harga leh tahan.  Pegilah try..ubah2 tempat makan.  Seronok gak.  Oklah..nk gi nonton tv.  Boring2!!

22 comments:

Sodap ek...leh le gi try kat sini bebila....kkdg tu mmg ketandusan idea nak sapedek kat mana....

nak join tgk tv leh hehehehehe
 
nampak menarik tempat tu.... makan mahal tak? hehe
 
setelah lama x makan pedas.. the spicy fried rice brjaya mmbuatkan diri ku terliur...
huhuhuhu....


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!
 
aku pun suke kedai makan yg ala2 kopitiam ni dee....aku suke foods nye .....kdg2 same jek foods die....tu yg kalo bekpes ujung minggu ni aku ajak laki aku cari kopitiam...kat area bangi ni byk....

tempat ygko tunjuk ni menarik gak.....meleleh dah aku tgk heheeheeh
 
cam best jerk fried rice spicy tue..xtahan tengok..huhuhuhuhu
 
hye kak dee !

sorry lame mghilg !
 
suker jer nak menerai....hehe
 
best je aku tgk nasi hang....
bak mari sikit!!
xq
 
harga leh tahan tu . maksudnye...
mahal ke DEE wehhh...
xpernah mencuba kat kopitiam ni...
 
sebut white coffee ingat kat mak eja..dia sbuk x paham white coffee tu apa..dia ingat kopi kaler putih..pastu eja ckplah..white coffee tu kopi susu lah mak..hehehe..
 
erm...nyum2

lama tak g pak li kopitiam

teringat2la plak nasi lemak and mee katong dia

bessssnyeee sluurpppp
 
kawan ko tu, aku kenal tak..? kalau kenal kim salam erk
 
nama pun baru..sure ada resipi baru utk dirasai..
 
cam menarik gak ni..hehehe
 
bole cuba nasi goreng hainan ni dee.. x tahu la plak dh tukar nama baru kopitiam ni.

paling suker mkn roti bakar.
 
This comment has been removed by the author.
 
sedapnya ...nasi goreng tu ..buek peyut kty lapo je nie.
 
tempat menarik ^^ nampak klasik..best best

p/s: kalo bawa awek sorok2 kat sini boleh kan?
 
hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!
 
hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!
 
xsbr nk g mkn ikan asam pedas
 
tinggi nya siling tpt tu!
mesti perasaan nyer besh jer kan:D

makan nasi goreng kat kopitiam?
kat sini cuma ada ipoh white cofee,
nasigoreng cam takder,
kalau nak ader nasi pon.. nasi n rendang tu jer la kot...
lain suma mee jer..
nak kena try jgak lah kopitiam yg lain:D

berubah rasa kata dee kan? :D