Wednesday, March 4, 2009

Duit...Duit...

Wah..ni sebenarnya hobi lama ni..agak dh lama x bukak album2 ni. Sy ada 2 currency notes album n 1 coin album..so, sapa2 yg gi oversea tu kasi lah 1 inggit kat sy dlm bentuk currency negara lain utk sy tambah2 collection sy. Hehehe..cam ada org nk bagi...hihihi..

Antara my collection...notes from New Zealand, US Dollar, Korean Won, Brunei Dollar, Singapore Dollar, Riyal, Thai Baht, Rupiah and many more..

Ha...yg ni spesel sket. RM20 inggit ni my best fren bought for RM40 each at Central Market. She bought 2 pieces..1 for me and the other 1 is for her late father..

Ni pulak coins collection...dari berbagai negara....so, korang selain dari kumpul fm, stem, duit..ada minat kumpul barang2 lain yg menarik? Kongsilah bersama ye...

25 comments:

bagus la dee ni byk koleksi berharga
 
wahhh kagummm kak dee..
jgn buat collection bf sudey..
ekkekee

larikkkssssss
 
wah..bagus hobby ni.. kat maju junction ada satu kedai jual duit2 ni..
 
haa...kat amcorp mall weekend selalu ade jual2 duit ni kakdee...hr tu sy berminat gak tgk2..memg duit2 lama pun ade..menarik je..

saya kumpul FM...dulu keychain...now? fm je...ngah pk ape hobi br plak..hahaha...
 
i dolu2 pun ada collection duit nie tau..tapi ntah mana dah gi nye :D bagus lah u still simpan nie ;)
 
wah byknye koleksi....saya dulu suke gak kumpul setem skrang nih entah kemana yg masih melekat adlh hibi kumpul fm...:)
 
ish...susah nak cari koleksi camne...terus kan koleksi nie.... nilai tinggi nieh!!!
 
bagusnya dee..unik deenya hobi..
 
berharga koleksi2 tu semua..
 
wah..ada hobi rupanya u ni... good beb..
 
hebat ^^
jarang orang ada hobi cenggini..
teruskan usaha murni akak ^^



p/s: jgn buat koleksi awek dah le..keh keh
 
Ayah aku pong sama..dia ada koleksi dari duit kertas sampai lah coin mcm2 bantuk ada. Setem pun ada buat koleksi termasuk 1st day cover.
 
wahhhh hobi yg lain dr lain...
 
Saya pun ada hobi juga pasal duit-duit ni.
Hobi saya terima duit dan belanja duit. hehehe, sama juga macam orang lain, yang lain dari yang lain tu tak ada.....itu ja,
Wassalam.
 
wow....bnyknye duit..agk2 klau tdesak dee amik kt sini x???hehe...
 
neeza: mmg sgt2 berharga..

diana: nk kena hentam koleksi bf?..dulu2 aderlah..hihihi..xmo kalah..

ratna: tau ratna..tp dorang jual mahal..

mat: akak tau mat..tp mahallah mat..lagi2 kalo no series nyer cantik..

rasp: carilah rasp..leh tukar2 duit yg ada sama tu..

mv: dh jd mak2 ni kumpul fm ye..

lieya: btol ko..tinggi nilai nyer

kty: xlah unik sgt kty..

nurhayati: sgt2 berharga...

alladiin: kena ada hobi kalo idak bosan..

zam: zam tu jgn ada ada koleksi awek lak..

mas: sy pun meneruskan hobi arwah abah..

kojah: lain ke? biasa je..

leenoh: hihihi..tu perlu leenoh..

nyonyapie: setakat ni xlah pulak..sayang..
 
ingat kan mau kasi doit tadi..he..he...
 
sesak2 aku bawak satu album tu g manicenjer!
 
hi..nice collection
 
Wahh hobi yg bagus ni. Saya hobi makan je. Kumpul makanan dlm perut smpai gemok. Haha. Blh ke hobi camni.hak hak
 
bagus nya collection dee ni!!!!
cayalah!!!!

great collections!!!
 
JOM SAHUT CABARAN "TOP SUPERB BLOGGER" DENGAN MEMENANGI HADIAH BERNILAI RM 700 tanpa keluarkan WANG ? APA TUNGGU LAGI.
JOM SERTAI CABARAN TOP SUPERB BLOGGER di http://www.fiq-life.blogspot.com .
PENDAFTARAN PERCUMA @ FREE SAHAJA..
JOM SAHUT CABARAN INI!!!

CARA MENDAFTAR :


Anda perlu menghantar email kepada fiq.life@yahoo.com di sertakan dengan :



Nama :
URL Blog :
Alamat :
Umur :
Jantina :



Tarikh tutup penyertaan pada 15 March 2009.


* Di harap maklumat lengkap ini memudahkan pihak Fiq Online menghantar HADIAH kepada anda.
 
sama ngan akak kita yg kat kg..dia pn ada koleksi duit cam akak ni...ehehehe...kita tak minat la..:p

kita kumpul bebeh jerk....skrg dh byk..tatau nak simpan mana..hukhuk..
 
emm kf ske collect komik dgn kaset.lalala


*emm law terdesak buley arr lelong wet2 etu ea kak dee..mesti kayo..
 
sudah terang lagi disuluh..harusla weols nye hobi ngumpul fm katanye...(mana la tak sampai2 lagi ni...whoops?)

org ada gak duit dr beberapa negara yg dilawati tp sume dee da mention...mcm sing dollar, rupiah, baht...tp klu nak bleh jek org bagi..woohoo..