Thursday, March 5, 2009

Hangen Tol Aku!!


Aku hangen tollah!! Cuba korang pikir ek..patut ke x patut aku hangen. 5 minit yg lalu..aku gi toilet. Kat level aku ni ada 2 opis je. 1 opis aku..di mana aku sorang je pompuan. Lg satu Islamic Bankinglah...ramai pompuan. Bila aku kuar toilet..staff Islamic Banking ni ngadu ngan aku. Building mgmt dh cabut hook yg dorang pasang kat toilet tu. Dorang dh xleh sangkut tudung kalo nk amik wudhuk. So, aku ckp..owh korang ke yg tampal. Ingat mmg dh ada kat situ. Susahlah eh..nk amik air sembahyang pehtu nk sangkut tudung. Dia pun ckp..dorang tyalah napa cabut kt building mgmt. Korang tau x dia ckp apa. Owh...ur neighbour complaint.

Helloo...kt level ni opis aku je neighbour dorang. Pehtu aku sorang je staff pompuan. So, everybody kat Bank tu ingat akulah org yg complaint tu. Cinabeng tol!! Geram lah aku. Bila masa lak aku complaint. Aku pun x perasan hook tu ada kat situ. Kalo nk lepaskan diri sekali pun jgnlah burukkan nama org. Dorang pun pelik psl aku baik giler ngan budak admin dorang. Xkanlah aku nk complaint benda2 gitew. Ingat aku xde keje lain ke. Aku dh emel kat mgmt dorang. Tgklah nti apa dorang jawab. Suka2 je buruk2kan nama aku. Pehtu nti suma org Bank tu ingat aku jahat. X pasal2 relation aku ngan dorang x baik. Hantu tol!! Dorang tu kalo ko hulur duit suma boleh..kalo idak...suma pun salah. Tunggulah nasib korang nti. Eeee.....bila aku ngadu ngan bos aku dia ckp biasalah tu. Kalo kat kitorang dorang burukkan lak nama Bank tu. Gitew ke mgmt? Mmg cam cilakoslah!! Sabar...sabar...tgk n3 pun dh guna aku..selalu sy. Nti dorang mesti tahan2 aku kat bwh tya napa complaint..nasiblah kan. Berani2 kaco aku eh...jwblah korang ngan mgmt korang. Cisss!! Korang pikirlah patut ke x patut dorang buat aku gitew?? Hmmm.....

15 comments:

Sabar ye kak..kebenaran pasti akan muncul dpn mata dorg sume tuh =)
 
This comment has been removed by the author.
 
emm oh begitu..setahu kf kak dee tak pki tdung so..emm heran2..
tak masuk akal..law hook etu dibuang kerna kak dee..emm..

well sabor ye kak dee..control jiwa..kitew sampei biler diorg leh wat cm tue..emm..cm2 hal..

*hanye mampu lihat aje..
 
ish boleh lakk camtu, meh sini nak sekeh pala sape yang wat citer ttuh, dush! apepun sabo ek dee
 
sabau nok... sabau!!!!
 
jahat tol mngmnt ni..apesal tak bagi je alasan yg logik kalo nk buang..ni tak, ngengades!
 
sangat tak patut...
sabar akak..sabar



p/s: jgn buang angin udah le
 
lempangkan je kalo jumpa..sapa buek fitnah tu
 
patut, patut, eh tak patut!.. eh!
mcm ni tak patut diorg buat mcm tu kurg asam sgt! and patut pon dee berhangen!!! (wah dgn sy skali berangin neh!)
 
sabar je lah... jangan hangin2 tak baik utk kesihatan...hehe
 
no komen...
sabar banyak2 k dee?
*hugs*
 
uii kak....bikin panassss je kan.....
sabor jer la kak..
tapi at least akak dah antor complaint kan...
haaa....
pdn muko drg..
 
sabo dee
msti diorg x tau 'our neighbour' tu ko la satu2nye
 
ciare: a'ah kan..tu yg akak sabar tu..

kf: tgh control lah nie..

mamaadam: tgh sabarlah nie..

cokolat: yelah nok..tgh sabarlah nie..

suw: tulah ckp jelah xleh tampal..not permittedkan..ni buruk2kan nama org..

zam: mmg x patut zam..

kty: sy tau sapa sebenarnya..

khas: benda kecik je khas..tp kalo dh burukkan nama org..hangenlah..

zino: yelah..nti masuk angin..

ayu: tgh sabarlah nie ayu..

diana: yelah ko..akak antar complaint tp x maki hamunlah..in english..so it sounds subtle n soft..

neeza: tulah neeza..aku sorang je staf pompuan..sah2 dorang target akulah..
 
ADALAH SGT TIDAK PATUT!