Monday, March 30, 2009

Jonis Oh Jonis...



Lunch last friday, me n my fren gi mkn kat Johnny's Sg. Wang. Mkn smpi sendat perut. X abis gak. Tulah bahananyer kalo gi mkn ngan org2 yg tgh diet. Hehehe...dh lama rasanya x mkn jonis. Camlah selalu mkn pun. Ni pun baru 2nd time. Jonis ni yg x bestnyer waiter dia org Bangla...susah tol nk communicate. Tp jgn memperkecilkan dorang ni tau. Dulu masa sy sekolah, sy keje part time kat Baskin Robbins. Staf Bangla yg keje kat situ sumanya educated. Degree Holder...study kat sini. Tp yelah..susah gak nk paham dorang ckp Englishkan. Len mcm bunyinyer..hahaha.

Emm..see ngan my fren nilah sy lunch. Pg2 dh set tp sy cancel sbb my fren ajak gi Bellamy. Mintak tunjukkan jalan. Dia bwk opismate dia sekali. Bellamy lagik? Tp sbb ujan lebat sgt, sy cancel ngan dorang tp sy ajaklah sis Rasp. Pujuk2...rayu2. Jgnlah u oll ingat owh..dh ujan baru nk ajak Rasp balik. Bukan gitu. Rasp ni dia bz women..x menentu. Kdg2 leh...nti tiba2 xleh. Biasalah.

Next week kalo sy gi Bellamy n this nice and kind fren x bz...harus sy angkut sekali. Lg best...woohoo!! Amacam sis? Ok? FYI, Rasp nyer ofis sgtlah dekat ngan my ofis..sbb tulah leh jumpa selalu. Kalo u oll pun dkt2...wah lg best. Arini sy belanja, sok u oll belanja, lusa dia belanja, tulat org lain lak belanja. Cukuplah seminggu ada org sponsor mkn..wakaka!! Ni pun sis Rasp yg bayar..thx ye sis!! Tp kalo u oll nk belanja, jgn riso tau, sy n sis Rasp mkn x byk..kitorang nk masuk reality show The Biggest Looser, so we oll janji x mkn byk. Ada sapa2 nk belanja?? Hihihi....

P/S: Eh..sapa yg dpt captured 10,000 tu cepat2lah email..sapa eh yg bertuah itu?

13 comments:

sy pun suke makan kat johny's...sgt sedap....aa la kak..pekerja dia memg kebykan bangla...sy mkn kat jusco seremban pun sama...melaka lum try lagik...adakah mereka mengikat kontrak dgn bangla's??heheheh....
 
lieya pun suke tau dee....eh utk org diet laa sesuai nie....he he he....lieya suke air limau die....dah lame tak gi ni.....tgk entry dee ..lieya dah meleleh air liur nie.....nak gi jugak laa nanti...keh keh keh

mane2 kedai pun skrang ni bangla yg handle....bab nak bercakap tu payah sebab dieorg tak paham kite, kite pun tak paham dieorg he he he
 
lom pernah lagi makan kat uncle jonie..nie..nak tunggu deee banjer.
 
tu la kan sis, mkn berdua pun tak abis...adus me kalo masuk biggest loser tu dah lama kaput kot, no stamina hehehehehe

sis, jgn lupa doa tau so tat my big bos tak masuk opis tis friday..leh i sibuk ikut u ngehehehehe!
 
alamak lapar la pulak tgk makanan nie....
 
wah...dah lama tak makan kat joni..nak joni..nak joni. Joni terdekat kat sini ada kat penang. Jauh tu aku nak p.
 
Macam makanan unt org diet je kat jonis tu. patutla kak dee kuwus..ni yg jeles ni. asyik mkn sedap2 badan menten jek.
 
kalau dah makan sampai hongeh mesti sedap tu... tak pernah lagi makan kat sana..
 
hmm sedap ke makanan katb johnys tu tak penah masuk la, nanti leh terai, wah kalau camni blh pindah opis dekat dgn dee la hehe
 
bestkan mkn kat johnys..sedapppp slurppp ;)
 
nnt ell naik KL leh la dee banjer eh...ngeh3
 
lama gak tak makan kat Johny's harus jua la pegi makan.. terliur sudah hhuhuhu
 
mat: a'ah kan mat..masuk jonis je mesti bangla..

lieya: mmg sesuai..

kty: jomlah kty..kita gi...

rasp: tulahkan..kena bwk lg ramai ni..

khas: lapar ek? makan..

mas: jauh tu mas..

emy: mkn kontrol2 gak tu..

zino: steambot sama je kat mana2 zino..

finee: rasa steambot biasa je..mehlah pindah dkt sket..

ciare: mmg sedap..

ell: bila mau naik kl..x sabar ni..

yati: gilah..jgn terliur tau...