Monday, March 23, 2009

Model Kaftan...

Hahaha..model baju kaftan...suker je bila tgk budak2 kecik pakai...n sy pun paksa anak2 sy pakai. Nti nk tmbh koleksi baju2 ni lah. Mimi ada 2, 3 helai n fifi pakai yg mimi dh x muatlah. Jimat sket...

Mamanyer pun sama....sedap owh pakai...tido best je...sejuk je. Tp kepantangan sylah gi kedai ke, pasar mlm ke, pakai kaftan je...idaklah smpi gitu. Malu seh!! Sbb tu sapa2 yg gi ganu ke kelate ke biasanya sy suka kirim kaftan ni je. Sy sukerlah...ada ke nk bagi? Hihihi....

16 comments:

oOoO ni ibu kf bilg baju kelawar hehehe.....^-^
 
comeiiii je sepesen mak ngan anak.. hihihi.. sib baik abahnya tak join ber'kaftan' sekali..
 
dee,
myra pn ade gak kaftan
comel kan bdk2 pkai kaftan
tp sy jarang pkai
masa pegnen ade pkai senang longgar kan
hubby ai x suke kaftan..
ihiks!
 
bes kan kak dee..sejuk je..
lebih2 lagi kaften yg buatan original terengganu..rege pon mahal skit sbb lukis tangan...:-)
 
dee.. akupun suka sgt pakai kaftan. kalo nak "toot" kan, selak je! ngahahah...
yer.. aku heran tgk orang buat kaftan dah macam baju jalan.
 
hehe baju kelawar kan...tp rs sejuk arr pkai sbb angin masuk dr pelbagai arah =P
 
sedondon ibu & anak2 :) mmg cute kan budak2 pakai baju kaftan nie..sweet jek!
 
kakdee:

ore kelate panggil baju kelawar...hahaha...

sy balik kelate 15.4 nih..so, nanti kakdee bgthu nk warna ape..size ape ye..kalau akak punye takpe la..free size sajor...mimi n fifi k...

insya Allah..sy cuba belikan yer...
 
oho..
naper tak panggil sy je jd photographer? keh keh..


p/s: kaftan tu sama ke ngan bj kelawar? ke lain pattern?
 
amboi amboi amboi,
mak ngn anak jadi model kaftan,
mmg best tau pakai baju tue time tido,
sejuk ajo...

psssttt,
rindulah kat akk ngn kak rasp,
bila lagi nak bersama,
hurm
 
Saya tak pernah ada baju cenggitu. klw kaftan a.k.a baju kelawar saya smuanya ada gambar2 katon. heh heh. batik2 tak minat. tp tgk org pakai lawa la plak.
 
sonok nya ada baby girl. leh melaram sesama yer
 
kf: ye..bju kelawar..hehehe..

aD: hahaha..abahnya skali..sure lawak..

neeza: masa peknenlah start pakai ni za..

rose: a'ah yg ganunyer mahal sket..

cok: ko melucahs cok..kihkihkih..aku pun heran org gi jln pakai kaftan jek..

ciare: ye..dari segala sudut masuk angin..wakaka..

rasp: psl tu i paksa dorang pakai..hehehe..

mat: tqlah mat..love u..muahh!!

zam: sama je..ko giler ke zam..ni pakai kat umah2 je..ada kena ketuk ngan laki den ni kang..amik2 gambar pakai pro photographer lak..kehkehkeh..

wanie: bestkan..akak pun rindu kt wanie..

emy: u masih berjiwa kanak2 riang..sbb tu suma kartun2..hehehe..

kaknor: sonoklah..tp rindu gak nk peluk2 baby boy..hummm...
 
cute2 belaka model kaftan nie.. termasuk maknyer.. ;)
 
sejuk kan bile pakai baju tuh.....hehehehe
 
khas: cute ke? tq..hehehe..

azreen: mmg sejukkkk....