Tuesday, June 19, 2012

A New Hero Was Born


Aisshh...mmg tak dirancang.   Kalau rancang2 tu selalu tak jadi.  Kebetulan lalu di area rumah Minah Halimunan ni,  mohlah singgah jenguk Hero baru dia.  Kebetulan Ma (ibu Amy) pun ada.  Bertambah seronoklah bersembang.  Tengok tu...tidur je kerjanya.  Hidungnya..kemain tinggi lagi.  Walau Mamanya kata besau..hahaha.


Inilah permata hati Amy Sweetdarling, Mohd Zaim Afkar.  Sedaplah pegangkan.  Kalau tak silap 2.9kg.  Ingat nak gi ziarah kat hospital ramai2.  Tapi baby kena tahan kat wad.  Biar Mama dia jelah cerita why.  Alhamdulillah dah discharge pun.  Sekarang baby pun dah berada nun di Terengganu.  Selamat berpantang Amy.

11 comments:

comeyyy...:-)
 
So cute baby Zaim.. :)
 
alalalaaa..comelnya.. (tgh b'debar menanti hero dalam perut ni keluar..)
 
suka bau babyyy..wangiii
 
Bila pula giliran Dee timang baby baru? :-)
 
Comelnyer baby..
Bau baby pun wangi je :)
 
oooo dah gi tengok ek....
comelnya baby...
 
somel sgt...bessnyer dapat baby....tahniah!!
 
amboi senyap2 g tgk yek... hye baby zaim~
 
alahai comelnya baby amy...
 
tahniah amy...cantik nama baby...