Thursday, June 14, 2012

Sweet Apam





Smlm first time gi senamrobik kt opis. Konon nak keep fit. Balik tu terus taram sweet apam ni kat bangsar. Area lucky garden dkt ngan syed restaurant tu. Sebelah area open medan selera tu.


Manis2 rasanya. Korang kalau order..mtk warm water je. X sure harga tp 2 apam, 2 teh tarik & segelas air suam rm4.50. murah je. Indian food ni.  Kulit dia tu nipis mcm tosai..dan tengah2 tu mcm bubur..tak taulah susu ke apa..tapi manis.  Lembik..so kena makan ngan sudu dan garpu.  Kalau ke Bangsar, moh terai makan.

Published with Blogger-droid v2.0.4

15 comments:

Dee, sweet apam ni makan dengan kuah mcm susu tu kan? rasanya macam pernah try sebelum ni
 
ooo lieya penah tgk dee....dlm tv ade rancangan masak2....lieya mmg suke indian food rasenye mesti aku suke ni heheheeheh
 
i lum pernah try yg kat tengah apam tu lembik cam bubur...
apam bentuk cam u nie tapi tengah dia dah keras dimasak pernah lah makan...
 
erm..indian food x leh masuk
aku ni kureng skit ngn indian food
 
x penah nampak apam mcm ni..ingat kan mcm apam yg makan dgn kelapa parut tu...
 
tak pernah terai...ni yg tingin nak terai...pantang tngk!!
 
tak penah try... mcm best je...
 
Bestnya
 
Owhhh penah tengok kuih ni, tapi xsure nama pe, apam jugak kot ;)
 
Ohhhh .. yg ni KC penah cuba. memang sedap.
 
nampak mcm best jer Dee...
 
bestnya...

agak2nya ada tak kat kedai
mamak yg lain..jauh benor tu :)
 
Tak pernah plak makan.. nampak menarik.nie.. nyum2 :)
 
wahh tak pernah nampak... :)
 
mcm apom lenggang,tapi lembik lak katanya ye kat tgh..hmm macam best ja