Tuesday, November 20, 2012

Wahida Birthday Celebration..


Last Sunday, baru Geng Pelangi berkesempatan celebrate birthday Puan Wahida My All..hehehe.  Makin hari dia bertambah cun & bertambah slim..me jeles ok..hehehe.


Kitorang lepak di Stars Archery, Berjaya Times Square.  Wahida dan suami dan yang kat depan tu anak bujang Amy Sweetdarling tengah beraksi.  Kemain seronok lagi dorang memanah.


Sis Amy ngan Sis Iyra pun main jugak.  Dee je malas nak main.  Lenguh tangan nanti...hehehe.


Kesian budak2 tak dapat main.  Tunggu umur 9 tahun baru dapat main tau.


Birthday cake yang comel.  Sedap, lembut dan paling penting licin boliau.


Birthday girl tgh tiup lilin.  Oh...sis Elly dan hero hindustannya tiba lewat sedikit.  Masa santap menyantap baru dorang ada...hehehe.


Korang tengok...orang lain semua dapat hadiah satu je.  Dia smpi 4 okey.  Apa yang dia dapat, biarlah dia je yang share & tunjuk kat korang..hehehe.


Oh ye..acara makan2 kami kat Mz. Nina sebelah Toast Box, Berjaya Times Square.  Bergambar ramai2 sebelum balik.  Geng Pelangi yang lain tak dapat hadir.  Masing2 ada komitmen lain.  Takpelah, yang ada ni pun dah cukup meriah..hehehe.  Harap Wahida suka dengan hadiah dia dan maaf atas segala kekurangan.

19 comments:

ya lah..tambah slim dan makin ayu wahida..

 
sedpnye kek
 
cantiknya Wahida skang.. jeles makkk... :)
 
Bestnya.
 
bestnye.. sambut besday.. sambil2 outing skali.. meriah sangat.. :)
 
huwaaaaaa...mak jemah slim ko ckp kak? makin slim tang mana tu? hahaha...anyway, aku anggap tu satu compliment utk aku...hehe...

tengs to all geng pelangi memeriahkan hari aku...sayang korang ketat2...

yg penting aku dpt 4 hadiah time tu....vavavava....over excited mak jemah jadiknya...
 
bestnyer dpt hadiah banyak k wahida... mmg nampak selim maklum dia ngn k nieza kn tgh berdiet n ke gym selalu
 
kelas... hebat meraikan kak jah sayang aku tu ye kak... dan salah satu hadiah, aku rasa aku tau. hahahaha
 
ya allah seronok nyer korg!!!
 
Assalamualaikum Dee

Selamat hari jadi Puan Wahida
 
WAHHHHHHHHHHHHHHH meriah koooo...seronok tgk....ye laa kawan baik kan dee...harus le kite hepikan dihari bahagie die kan....

comel n makin slim laaa wahida...suke tgk....nampak runcing plak hah....
 
meriah sungguh ye
 
Dee...dah kembang kempis hidung si Wahida tu dapat hadiah banyak...
 
takpernah main archery.. asben ada gak sebut nak main, tapi smpai skang termain2 lagi hihihi..

suka bday party.. makan makan dan makan :)
 
Haah slim nyer wahida.. Dah lama x jenguk blog dia. Harus terjah ni..
Seronoknya
 
Best gak ya layan archery tu...
 
wahh happy birthday kak wahida :)
 
betullah wahida makin cunnnn!!!!
 
rasa macam lama tak makan kek... tetiba pulak... hehehe.... happy belated birthday....