Friday, September 9, 2011

Manja Kaki

Masa shopping raya aritu..pergh..sakitnya kaki tak ingat.  Sampai tak terkira berapa kali saya visit Mydin USJ, Carrefour Wangsa Maju, PKNS Shah Alam.  Masa kat Carrefour Wangsa Maju ternampak Manja Kaki ni..so, apalagi terus gi urutlah kan. 
Tengah ada promotion lak tu..cantiklah RM20 utk 1/2 jam.  So, marilah serbu.  Memang ramai giler orang masa ni.
Cuci kaki dulu ngan air suam + garam.
Lepas tu baringlah sambil diselimutkan.  Tak snap lah pulak orang yg urut kaki saya ni.  Tapi lepas tu mmg sedaplah kaki..ringan je.  Manja Kaki ni pun ada kat Tesco Ampang.  Cubalah ye..mmg best. Happy weekend geng!

25 comments:

isk.. mmg tengah cari masa nak urut kaki dengan badan2 sekali.. penat!
 
best la urut2 kaki tp kita geli2 skit bila org urut sure nk tergelak..hehehe...murah ni
 
kemain sengih ko dpt belai2 kaki kan dee heheeheh

aku nak jugak buat dee...tapi aku ni sensitif org sentuh kaki....kirenye aku ni penggeli sebenarnye...hahahahaah....so tepakse laa melupakan niat tuhhh
 
ble sprint test tak? he~~
 
mmg sesuai gi ului tapai kakai *bak kata nabil* lepas penat berjalan...heavan!
 
rindu pulak ngan amoi urut kaki kat tesco selayang

nama dia ping ping

hehehe
 
lepas beranak nanti baru leh cuba...now xbrani...
 
perghhhhhhhhhhhh superbs...baca pon dah lega rasanya hehehehe terasa sampai kaki saya...ehhh akekkekeekke
 
kty lom penah lagi urut kaki kt luar..
selalu along je yg urutkan..
 
lepas raya ni mgm sesuai cari tempat urut ni...badan dah penat
 
sila potong kaki dulu ya,

pocket pernah lukakan jari mamat lembut kat siam pasal kuku kaki berseragah, dia plak nak mengurut ngan agressivenya, nitik nitik darah dia woo hahahah:D

RM20 setengah jam?
murah tu :D
 
Saya geli tak tahan kalau org urut..hahaha..tu pasal tak urut kaki walaupun gi Bali dulu..hahaha
 
Bestnyaa dpt manja2kan kaki kan.. kena urut gitu leh tido..tuh.. :)
 
Tesco ampang .. yes yes aku pernah sampai ke sana.. memang best & cozy jer tempat dia :0)
 
huhuhuuhhu x nak lew urut kaki, i geliiiii geleman ... sure tergelak2 nnt
 
ni kalau manjakani eh silap..manjakaki nih tau tentu2 dia kasik diskaun sbb dee tlg promote bisnes dia..
 
Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html
 
syurga dpt urut kaki ni..
 
Ma kalau buat reflex dengan orang buta. Dulu bayar rm20 aje, sekarang dh naik rm30...
 
lepas urut baru rancak berjalan soping kan hehe
 
dee sedapnya sambil berbaring ada yang membelai kaki. kalau kat spa lain kaki je RM50.kalau kat PK ni ada mahu akak pegi.
 
ringan kepala otak kan?
 
lepas urut dah ringan kaki kan... apa lagi sambung shopping laa.. hehehehe
 
pernah urut2 kaki nie zie...geli!..
 
wah bestnya,
kalau wanie,
wanie mmg x bole,
akn rasa geli,
hihihi